Seda6019 leylo29 bende İlhan beye gidiyorum ama diger ikisine de gittim. Onlarda gayet ilgiliydi. Ücretli olunca evet biraz daha ilgili oluyorlar
leylo29 Seda6019 Evt aynn canım ılhan beyi cok öneriyor yogunda ama son aylarda belkı ona gıdebılırım dogumuda orda yapabılırım
leylo29 Seda6019 Tmm cnm normal mı sezaryan mı ılk mı dogum olcak canım şimdi hayırlı olsun saglıklıca kucagınıza alın ıns darısı butun hamiş annelere
Seda6019 leylo29 bugün catı muayenesi var sanırım bugün belli olacak ama normal doğum düşünerek ilerliyoruz. Tesekkürler hepimiz alırız insallah
Seda9507 leylo29 canım seren özden e randevu açılmış. Istersen kaçırma en erken 1 ekim ven 8 ine aldım
leylo29 Seda6019 Tamm canım dıkkat et kendıne allahım korusun sızı canım hersey ıstedıgın gıbı olur ıns
Ayse_60 leylo29 canım bende Tokatlıyım ama merkezde daha çok şey var bebek için ve uygun fiyat bide oraya bak istersen
leylo29 Seda9507 tmm canım 11 gıbı gelcem ortaya ıns tanırım senı☺️kapalısın dımı sen benım bı bayan arkadasım gelcek onu goturcem selen hanıma bende senıde gormek ısterım