Smyrayldrm hsqldnbebeqm canm 100 100 demedı sadce muhtemelen erkege benzıyo dddı daha 12+3 yanılma payı olur dıe dusunuyrm benım 2 tane oglum var 🥰 benımde kalbımjzden gecen hep kız yanı allahım saglıkla nasıp etsın ınslh
hsqldnbebeqm Smyrayldrm Rabbim gönlünüze göre versin 🥰 sağlıklı bir kız evladıdır inşallah 16 da gidersenz tekrar sorun ozaman net olur herhalde. Benimde bi kızım var gönlğm erkekten yana tabi hayırlısıysa 🥰
Ddm-dlr hsqldnbebeqm aha bu hissedenler 🤣🤣🤣 yaaaa şaka bir yana tabi hayırlısı olsun bakalım rabbim hepimizin gönlüne göre saglıklı hayırlı evlat versin 🙏 sagol
hsqldnbebeqm minikayak2-6 rabbim sabırlar versin günler geçmiyor gibi geliyor insana benide 10 gün sonra tekrar çağırdı tahliller yaptırdı bakalım ne dicek. İnşallah sağlıkla gelsinler de Beklemek borcumuz olsn ne diyelim🥰😄
hsqldnbebeqm nisamm22 maşallah Rabbim bağışlasın Detaylıda netleşir ilk kızımda 7 ay bekledim netleşsin diye., 😄 detaylıya girememiştim randevu yoktu ozamanlar. Kızlar biraz saklanıyor nazlı oluyorlar 🥰
Smyrayldrm Melistosum yaa ❤️ ınslhh bendede yanılmıstır bende saglıkla hayırlısyla kız ıstıyrm 2 oglum var cnkı ❤️🥰🙏kac haftalıkken erkek ddı cnm snra kız ddı
Smyrayldrm hsqldnbebeqm ınslhh cnm cok sagol hakkımıza hayırlısı olsun saglıkla olsun ınslhh sol taraftaydı bebegım cnm ultrosyon dan orda baktı cnkı
hsqldnbebeqm Smyrayldrm bnm daha küçük diyr herhalde ortada baktı hafif sağ sol yaptı bi dahaki gittiğimde dikkat edicem inşallah, 🥰❤️
Smyrayldrm hsqldnbebeqm heycandan bsy dıkat edemıyrz konusamıyrm bıle yanı heycandan 🥰❤️allahım saglıkla nasıp etsın cnm 🥰
hsqldnbebeqm Smyrayldrm amin inşallah Valla aynen öyle o heyecanla bi bakmışın apar topar bişey yapıp yollamışlar 😄 kapıdan çıkınca dank ediyor.
Smyrayldrm hsqldnbebeqm 🤣🤣🤣aynn bende oyle oluyrm valhı cıkıyrm ki bunumu ddı sunumu ddı dıyrm 🤣 🤣 kendı kendıme vıdeo cekım dıyrm cekemıyrm yanı ozele gıttım gerı ıkılı test ıcın dewlette gdcm yer bulamıyrm sastm kaldım cnm yaa
hsqldnbebeqm Smyrayldrm bende Şehir hastanesine gittim. devlet daha sıkıntı ama ordada sıra veriyorlar erkenden gidersen illaki bi doktora yönlendirirler ☺️ 2 li test Haftansa zaten direk yapıyor sormuyor bile inşallah iyi bi doktora denk gelirsin🥰
Busra2013 hsqldnbebeqm ben 16 hataligim hala cinsiyet bwli degil cok erken seninki daha hixbirsey olusmamis bile pirinc yani😂
Hifaefraimm Busra2013 bende 13 ü bitirmek üzereyim ve bilmiyorum göstermiyo ama seninki kız gibi içimden bir ses öyle dediiii🙈🙈🙈
Hifaefraimm Melistosum ciddimiii hadii koz ben 13 bitiriyor um göstermiyo diyooo bende tahmin bile vermiyorlar artık kırmızı lahana mı ne diyorlar onu denicen😂😂😂
Hifaefraimm hsqldnbebeqm koz ben 13 haftamı bitirmek üzereyim halen görünmüyo bende ölüyom henüz erken merak ediyon 😂😂😂 ama sadece hissiyatım koz diyo anlamıyorum pek