nurunhayali Merhaba hanımlar bende iki gündür sarı akıntı gelmeye başladı 12+4 haftalık gebeyim internette araştırdım enfeksiyon nedeni falan yazıyor. Ama bende kaşıntı vb. belirti yok. Başına gelen var mı? 😟
Clementinee nurunhayali enfeksiyon maalesef canım bendede kaşıntı yanma yok diye doktoruma söyleme gereği duymamıştım 17. Haftamda doktorum test yaptı enfeksiyon çıktı maalesef 🤦🏽♀️
Elbet-birgun-kavusacagiz nurunhayali her enfeksiyonda kasinti olmaz canm doktoruna soyle test yaptirir
_ipekkkkk nurunhayali Benimde sarı akıntı vardı kaşınma ve yanma yoktu doktora söyledim enfeksiyon için fitil verdi kullandım şuan okadar yok
nurunhayali Progestan fitili bıraktım ondan mı acaba diye düşündüm de hiç başıma gelmemişti doktoruma danışayım bari bebeğe zarar verir falan Allah korusun😔
eso14 Ya mesela bende şey fark ettim. Bol su içince o sarı akıntı beyaza dönüyor. O yüzden su içmeyi ihmal etmeyeye çalışıyorum
nurunhayali eso14 suyuda çok içmeye çalışıyorum günde 1,5 litre ama iki gündür dikkatimi çekti devam etmez inşallah. Kadın olmak ne Zor🤦🏻♀️
Ceysii01 nurunhayali aynisi bendede var progestan fitil kullaniyorum bende ondanmi oluyo diye düşünüyorum 🤨
Sogancik nurunhayali canım ben 32 haftaligim Sarı akıntım hep vardı nerdeyse. Daha ince doktoruma demiştim bir şey demedi. Artık yeşil gibi de gelmeye başladı. Doktoruma dedim. Kaşınti var mı dedi . Bende ne kaşıntı ne koku vardı. Rengi yeşil olunca mantar oluyor dedi. Bir tane fitil verdi . İdrar tahlilleri normal çıkıyordu.
nurunhayali Sogancik temizde tutuyorum hijyenine dikkat ediyorum ama mantar falan olmasın ya korkarım öyle şeylerdn🙈
eso14 nurunhayali gerçekten de çok zor. Bende 3 litre içmeye çalışıyorum olmadı 2 litre filan. İnşallah bişey olmaz dua edelim 💕