Sumeyye34- Kızlaaaar Selam 16. Haftamdayım henüz 20. Haftada gerçekleşecek detaylı ultrason için perinatoloji Uzmanı arıyorum uygun fiyatlı ve işinin ehli olan öneri de bulunabilir misini?
lentil Sumeyye34- çok iyi bir doktor arıyorsan bostancıda fetüs klinik var zeki hoca çok iyiymiş. Ama ben fiyat olarak uygun diye maltepe tıp merkezinde yaptrdm
_canan_3545 Sumeyye34- Dr. Halil Mesut Pendikte ve işinin ehli bir doktor üstelik diğer yerlere göre baya uygun ve çok güsel anlatıyor ayrıca bebişin görüntüsünü gayet net gösteriyor tek sıkıntı nakitle çalışıyor
Rumiaba Sumeyye34- Ben Üsküdar Hospital Türk hastanesinde 370 tl ye yaptırdım çok memnun kaldım Rabia hanımdan
canand24 Sumeyye34- lentil bahsettiği gibi Zeki beye gittim çok memnun kaldım tavsiye ederim. Nakit 550₺ kart 600₺ şeklinde fiyatı da
mnurtrk Çamlıca medipol Emine hoca üstüne tanımam 33+2 olmama rağmen hala ona gidiyorum belli sebeplerden ötürü ama müthiş bir kadın severek bakıyor anlatıyor ilgileniyor süper bir kadın
Sumeyye34- mnurtrk bende o hastaneye gidiyorum evet emine hanım çok iyiymiş kendi doktorum Zeynep hanımda onu önerdi canım ama fiyat olarak başka seçenekleri araştırmak istedim şimdilik
mnurtrk Sumeyye34- medipolün bazı kurumlarla anlaşması var %20 indirim uyguluyor onu bir araştır senin veya eşinin çalıştığı kurumla anlaşmalı olabilir bu arada hangi Zeynep hanım? Benim doktorum da Zeynep Akçöltekin
Mutlu2604 Bende Zeki beye gittim doktorum peritonoloji olması gerekiyor dedi. Gayet iyiydi memnun kaldim. Nakit 550 TL