Melike1414 Arkadaşlar 38+3 te kontrole gittiğimde bebeğin kilosunu 3500 dedi doktor. Bugün 39+3 te gittimde 2.850 dedi. Doktorda şaşırdı başınıza böyle bişey geldimi?? Hangisi doğrudur
bebisim-_00 Melike1414 kilo vereceğini düşünmüyorum sadece gelişimi durur ama gene 3.5 çıkması lazımdı makinede bı bozukluk olmuştur uzulme
Minnak-kalbim Melike1414 ultrason cihazı yanilma oluyor canım benimde iki kez başıma geldi hatta birinde farklı doktorlardi ikincisine aynı doktordu artık doğuma bakcsz ultrason cihazı net vermyo☺️
birgul_990 Melike1414 benim kaç kere başıma geldi bi bilsen 3 kilo denilen bebek bir hafta sonra 2500 denildi ondan bir hafta sonra tekrar 3 denildi yani 1 ay boyunca her hafta gittim bebeğim hep böyle çıktı. Geçen hafta gittim 4 denildi. Doğurunca öğrenicem artık çünkü bu cihazlara güvenilmiyor
rengarenkduduv Yalnız doktorun şaşırmasına ben ayrıca şaşırdım. O bilmiyorsa sizin tepki vermeniz çok normal.
Melike1414 rengarenkduduv devlet hastanesindeki ultrason cihazı bu kadar olur işte tam son hafta moralimi bozdular gerçekten
Melike1414 Minnak-kalbim evet 400 grma kadar yanılma olabiliyormuş hayırlısı artık ama doğru sayıyı öğrenseydim iyiydi
Minnak-kalbim Melike1414 doktorların ölçümünun çoğu yanlış ☺️ sağlıcakla kucağına alırsın inşallah o zmn daha çok kilo alıyor bebisler
Melike1414 birgul_990 demekki yanlız değilmişim bu konuda. Çevremde hiç böyle bişey duymadım panik yaşadım doğumda göreceğiz inşallah
fuunda_3 Melike1414 benim de doktor ilk haftasında uyumlu dedi şimdi asistanı 2 hafta önde dedi nasi oluyorsa 🤷♀️
minikane21 Melike1414 bugün basima geldi :) aynı doktor aynı cihaz sadece 15 dk ara ile olcum yaptı birincisinde 860 çıkan bebeğim ikinci ölçümde 767 cıktı doktor öncesinde demişti zaten kac kere ölçersem ölceyim farklı çıkar dedi bu tamamen ölçüme bağlı bisey.
Beyzabcr Melike1414 kuzum 3850demis olabilir mi veya gecen gittiginizde 2500 demis olabilirdi üstüne basa basa sorsaydin
Beyzabcr Ha gerçi doktorda şaşırdı demissiniz. Ultrason cihazlarina malesef guven olmuyor yanlis olcum yapmış belli ki moralinizi bozmayin saglikliksa suan onemli olan o
07-02-2019 Melike1414 walla benımde ole oldu ama benım 2 hafta aynısını dedı doktorum bıde dıolar suyun ıcınde oldugu oynadıgı için net sonucları wermıo bakalıö dogumda gorcez artık
Lilbabymom Melike1414 bana da 3200 dedi doktor 1 hafta sonra 2746 dedi. Pozisyondan dolayı bu şekilde yanlış ölçüm olabiliyor anne karnında bebek kilo vermez dedi