sevdaozarslansevinc 40+5 ile son derece stresli bir hamilelik ardından annesinin kopyası bir prensesim oldu. Çok şükür
Mhends_anne sevdaozarslansevinc maşallah Allah bağışlasın. Normal mi oldunuz? Benimde 39+4 gelen giden yok zaten covid geçiriyorum biraz daha bekleyebilir😊
sevdaozarslansevinc Mhends_anne evet normal oldu. 12 saatlik bir sancı çektim üstüne Kesigim çok oldu malesef.
sevdaozarslansevinc Mhends_anne Sag salim alırsın kucağına inşallah benim bebeğime ne hastalıklar çıkardılar söylediklerinin hiç biri doğru çıkmadı Rabbime şükürler olsun. Canını hiç sıkma koruyan rabbim korur. Stresi uzak tutmak gerek.bebislerden
sevdaozarslansevinc gldn065807 çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepimizin bebislerinin ayağına taş değmesin 💕
Mhends_anne sevdaozarslansevinc çok şükür çok sevindim ikinizin de sağlıklı olmanıza Allah ım sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. İyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim insanın bu durumlarda en çok ihtiyacı olan şey moral zaten. Tanımadığımız bir insan bile olsa çok iyi geliyor sağolun.
Deletedmom72727 MaşaAllah suphanAllah Allah analı babalı büyütsün ayağına taş değmesin darısı sağlıkla sıhhatle zamanında bizede nasip etsin