10 gündür belimden ölüyorum desem yeriydi sonra kalçalarıma sonra sol bacağıma vurdu sadece. 5 gün önce sol kasığımda ağrı hissettim. Tabi çok fena bi şekilde uyuyamıyorum artık. Dünde morardı şişti sol bacağım neyse acil falan bi sürü doktor. Bugün teşhis bıraktılar sol kasığımın orası tam kısmı tıkanıklık pıhtılaşma oluşmuş. 7 saat hastanede süründüm kaş tane doktorla görüştüm bilmiyorum artık. Kalp doktoru oksapar mı ne diye bi iğne önerdi ama riskli de kadın doğumla konuşman gerek dedi 2 hafta sonra sezeryanım var bu arada. İğne diyince elim ayağım boşandı resmen ya göbek ya kalça hergün diyor. Ben onu hergün nasıl yaptırayım. Bebeğim karnımda diye ağrı kesici zor alıyorum. Canım burnuma gelmiş şekilde eve geldim. Zaten herkes herşey bana zor geliyor. Kendi ailemin telefonunu bile açamıyorum ağlıcam anlıcaklar diye. Bu durumu yaşayan anneler ne olur biley diyin bana sakinleşemiyorum. Etrafımda herkese göre ay bu çok normal ne var ki ay bi iğne değil mi. Tahammülüm kalmamış. Nasıl atlattınız bu problemi. Esas tedavi doğumdan sonra 6 ay dedi doktor ona razıyım ama şuan ne ruhen ne fiziken dayanacak gücüm kalmamış