Asyaaa35 cansuuu08 bende mide yanması + ağrı oluyor ve mide bulantısı hepsi birden çok kötü geciyor hala bir çözüm bulamadım yarın doktor kontrolüm var umarım iyi gelecek birşeyler verir
cansuuu08 cennetkokulum_ bugun saglık ocagımda hemşireye söyledım reflü olabılır dedı artık kendı doktorumda kontrole gıdıcem
Ebrudemakn Bende de cok mide yanmasi oluyordu sut icerek geciriyodum ama bebegin pozisyonundan kaynakli diye dusunuyorum makat gelisiydi doktor baski cok olur dedi.Son 1 haftadir yasamiyorum yer degistirdigini dusunuyorum doktora gidince anlicam
cansuuu08 Ya benım bı sıkıntım yoktu bekarlıktan evlendıkten sonrada olmadı ama hamıle kalınca olur mu bılemedım hemşire bugun bıraz kafamı karıstırdı doktora gıdıcem bakalım o ne dıycek
Aysenurctn32 cansuuu08 ben çok yaşıyorum. Süt yoğurt çok tükettim ama işe yaramadı. Doktor gaviscon şurup yazdı onu kullanıyorum
Aysenurctn32 cansuuu08 Doktorunuza danışın. O şurup tok karna kullanılması gerekiyor. Bir kere aç karna kullandım işe yaramadı. Onu yemeği yiyip suyunuzu içip ondan sonra kullanıp üstüne su vs içmemeniz gerekiyor.
Pinarrsu cansuuu08 nexium sabah qc karnına hergun bir tane icin. Mideyle ilgili bir sorun yasamazsiniZ. Şiddetle tavsiye ederim
BayanZuzu cansuuu08 midem boğazıma kadar yanardı heralde çok saçlı olcak oğlum dedm çocuk bı doğdu azcik saçı var hatta nerdeyse kel😂😂ama tırnakları baya uzundu 😂 rennie çiğneme tableti kullan canm doktoruna danışıp ben ne yaparsam yapym gecmedi gaviskon bile fayda etmedi ama o çiğneme tableti kurtardı beni şeker gbi soruodm