Merve_alp12 Merhaba 2 hafta sonra detaylı ultrasna girmem gerekıyor hafta olarak. Özel de pahalı, devlette yaptıran var mı ? Randevu bulamıyorum gerçi devlette şuan 😢 istanbulda oturanlar yardım edebilir mi
Nazli_ayar Merve_alp12 her gün arayın devlet hastanesini. Yoksa bulmaniz çok zor. Sadece İstanbulda değil ben samsundayim burdada öyle. Devlet hastanesinde randevu bulamadigim için özel hastaneye muayeneye gidiyorum. Yine randevu bulamadim özelde ultrason yaptirdim. Dediğiniz gbi çok pahalı.
Merve_KOPUK Merve_alp12 detaylı icin randevu bulmak cok zor devlette bana doktorum 2li tarama sonrası hemen almami söylemişti 2-3 ay sonrasina veriyolar çünkü benim detayli icin randevumda 20 gun snra zor bela bulabildik bu arada Bursada yasiyorm ben Istanbulu hic düşünemiyorum 😊😊
Asiyes Merve_alp12 İstanbul Ümraniye santralde Erbil Çakar’a gittim 320 TL ye medistate 1200 vs piyasaya göre daha min ücret , kendisi de tel tek tüm organlarla ilgilendi
Fatmacan Nazli_ayar devlette hangi bölünde alıyoruz .kadın doguödan alıp doktora mı soyluyoruz deyaylı için geldim die
Demetimufuk Devlet hastanesinde detayli randevu icin kadin doguma gidilip hastaneden randevu aliniyor ve cok ileri tarihe veriyorlar yani arayarak alamazsiniz
Merve_alp12 Demetimufuk aa öyle mi oluyor 😯 o zaman ben önce muayene için randevu alayım en hızlısından 🙏