Giizems Merhaba hanımlar yurt dışında korona olanlar tek doz aşı yaptırıyor Türkiye’de iki doz nedenini bilen var mı?
Elbet-birgun-kavusacagiz Giizems tek dozun bi koruyuculugu yok. Korona gecirenler ikinciyide gecirebiliyo
annesinin_beybisi Giizems evet yaptırmalı zaten bu aşılar da belli bir süre koruyor aile hekimim bu aşılar birkaç ay arayla tekrarlanicak dedi
Merkun Giizems öyle birşey yok canım. Ben almanyadayım annemler korona oldukları halde iki doz biontech oldular. Bundan birkaç ay önceye kadar 6ay sonra olun diyorlardı aşıyı şimdi 3 ay sonra aşı olun diyorlar.
Giizems Elbet-birgun-kavusacagiz yurt dışında babam astım hastası korona geçirdi tek doz yaptılar bende astım hastayım korona geçirdim acaba tek doz yapsam olur mu diye düşünüp duruyorum yurt dışına çıkarken sorun Yaşar mıyım
annesinin_beybisi Giizems valla sorma tam dün gittim 2. dozu oldum bitti derken aile hekimi öyle söyledi hani bağışıklık kazandandık 2 doz yeterliydi 😁
Pelo28 iyilesenler icin tek doz yeterli oluyor ama tavsiye edilen ilk dozdan 3 ay sonra antikor testi yaptirmak ona göre karar vermek 2. doza
Pelo28 Giizems ben yurtdisindayim (avusturya)burda tek doz yeterli (iyilesenlere) ama her ülkenin farkli oluyor canim.
Merkun Giizems korona geçirdikten 6 ay sonra tekrar bir doz yapmaları gerekir kesinlikle araştırın çünkü korona geçirmiş olmasıyla aşının etkisi aynı değil canım. Heleki astım gibi hastalığı varsa kesin 2. Doz olmalı.