Yenianne2222 Kızlar medikalpark da kadındoğumda muayeneye ücreti ne kadar oluyor Her şehirde farklı Mı acaba? Bi de detaylı ultrasona bakarken ek ücret mi alıyor doktor bilgisi olan ?
ikizleri_beklerken34 Yenianne2222 merhaba Göztepe MedicalPark muayene 330tl , detaylı ya gidecem bende 10 gün sonra 750 TL istediler ekstra bi ücret yokmuş sordum
Matahari Yenianne2222 detaylı ultrason kadın doğumcunun baktığı bişey değil canım ona ayrı bi ultrason odasında giriyorsun o yüzden onun ücreti farklı olur ve yüksek olur.ama çok keyifli eşinle gitmelisin bebeğinin kan damarlarına beyin kıvrımlarına kadar herşeyi anlatacak bakan doktor ben biraz duygulanıp ağlamıştım hatta ☺️
Yenianne2222 Seyda1453 internetten araştırarak randevu almıştım da detaylı için de uzmanlık alanına giriyor diye bi doktora almıştım aynı doktor bakınca da ek ücret alır mı acaba
Gizemin-minnakI @Yenianne2222 merhaba Ankara medıcal park 215 TL doğum paketi 8.5 . Taramalar doğum normal sezeryan dahil ama ayrıntılı İçin dışarıya yönlendiriyolar. Yani bana öyle yaptılar Kadın doğum bakmıyor ona zaten .
tugcemma Yenianne2222 Detaylı için başka yere yönlendirdi bizi doktorumuz. Göztepe Medical Park 700 istemişti diye hatırlıyorum. Nerede oturuyorsunuz?
Moniza Yenianne2222 ben daha detaylıya girmedim canım ama hiç sanmıyorum ayriyeten bir ücreti vardır diye düşünüyorum bundan 3 yıl önce ilk kızımda ücretler bu kadar yüksek değildi çok şaşırıyorum
Seyda1453 Yenianne2222 Ben aynı doktorda girdim normalde 125 lira muayene ücreti veriyorum ama detaylı için 390 lira ücret ödedim. Muayene ücreti içindeymiş, e bı zahmet artık 🤭😂
tugcemma Yenianne2222 Mersin’de daha uyguna bir perinatolog bulursunuz bence. Arayıp çevre hastaneleri sorun bence 😊
Matahari Yenianne2222 valla ben de yalnız gittim eşim işteydi bu kadar güzel bişey olduğınu bilseydim eşime izin aldırırdm siz de mecburen yalnız gideceksiniz artık