Evet kızlar bana erken yazmak nasip oldu doğum hikayemi dün kontrole gittim zaten suyum azalıyordu daha önce yazmıştım burda dün nerdeyse bittiğini bebeğin sikintiya girmeye başladığını öğrendim ve acil yatış yapıldı doğum için sevinç korku hepsini aynı anda yaşadım mutluydum onu görecektim üzgünüm haftası küçüktü ameliyat haneye girdik buz gibi tabi spinal anestezi için belimden iğne yapıldı rahat bırakınca kendini acimiyo sonra sohbet muhabbet ediyoruz ama çekiştirmeleri hissediyorum hep kızımda hic hissetmemistim Buda beni tedirgin yaptı toplam 5 dakika sonra oğlumun sesi yanıma getirdiler öptüm kokladım 2200 doğdu sağlık problemleri yok ama kilo alması için kuveze aldılar haftası kucuk doğdu diye beni diktiler falan derken en sıkıcı kısım en uzun o sürüyor odama çıktım ilkine göre daha çok ağrım oldu ama ağrım var diye kalkmamazlik yapmadim sürekli yürüyüş yapıyorum hemen iyleseyim diye sutum gelsin diye habire sagiyorum rabbim tüm hamile arkadaşlarımıza sağlıkla bebegini kucağına almayı bebek isteyen herkesin kucaginin olmasını nasip etsin 🥰🥰