Aag06 ftmnr_drgt Allah guc kuvvet versinde bize bol bol 😂😂 valla yoruyor yaaaa aman valla cok guzel cok yorucu ya
-hilal Aag06 offf evet dışarıya kavhaltıya her gittiğimizde eşime diyorum yaşasın hem kurmuyorum hem kaldırmıyorum çok güzel 😂😂
Aag06 -hilal 😂 aynen valla kahvalti hazirlamasida hadi neyse ama bu cikardigin peynir zeytin kalanlari kaldir yerine koy vs valla bazen usenince masayi komple cipe tasiyorum sonrada gunah carpilacam diyom hic sevmiyom kahvalti olayini cidden
-hilal Aag06 ahahaahahahaah ben bazen kavhaltıyı toplarsan kahveye gittiğinde aramam diyorum 😂 işe yarıyor 😂
Minigim24 Aag06 yok ya yarın gidiyoruz doktora ama 3 gündür çok kötü kasık ve bacağıma inen ağrı var insallah iyidir bi sıkıntı yoktur ☹️
Aag06 Minigim24 yoktur bisey ay getirme aklina bisey stres yapma durduk yere ayakta kaliyosan cok ,egilip kalkiyosan yada magnrzyum falan bisey eksikliginden olur o tahlil yaparsa cikar
Minigim24 Aag06 bi kaç gündür baya stres sıkıntı bol ağlamalı geçti son 3 gündür ağrı oluyordu da bugün çok fazla insallah kötü bisey yoktur yarın kontrole gidecez de bakalım 😒😒 korkmuyor değilim yani
Aag06 cahillesohbetikestim ooo bol kopuklu sutlu afiyet olsun 😋 ben turk kahvesi harici kopuklu kahve yapamiyorum yaa😂
Aag06 -hilal benimki mumkun degil kalkip suyunu hapini kendi alan biri degil banyosunu kendi tek yapmaz corabini giymez bide masa tiplucak 😂😂😂😂 bazen oturuyor ellerimi yikasana diyor ahahaha elinden gelse benim adima benim namaazi kil diyecek😂