Senadmrr Selam herkese 56 kilo ile hamile kaldım ve bugün her ay ki gibi şoktayım şu an 76 kiloyum ben bile inanamıyorum hiç göbeğim yoktu ne olduysa 6. Aydan sonra oldu doğumdan sonra verir miyim ya🙄😱🤩👶
kadercevdet33 Senadmrr versisin tabi canım zaten doğumla beraber bi kısmı gidecek sadece sağlıklı beslen ekmeği tatlıyısı vs kes tamamdır
Nigarhacizade Senadmrr ekmek ve tatlı tüketimini durdurun gerisi zaten gidecek doğumdan sonra inşAllah
Birgul Senadmrr bende 56 ile kalmıştım 73 ile doğuma gittim ve baştan beri hep almıştım yani 😂 sona doğru az az alıyordum ama doğumdan sonra çabuk gitti valla darısı size☺️
AseLenaMom Senadmrr Kaç haftalıksınız ? Ben 36+5 haftalığım 57 ile hamile kaldım şuan 76 kiloyum haftaya perşembe doğumum gerçekleşecek 76-77 ile doğumu gerçekleştireceğim 🌸
Tazeannevebebegi Senadmrr ben 22 kilo aldım ilk hamileliğimde 58 kiloyla hamilekaldım 82 kiloyla doğuma girdim 2 sene sonra 60 kiloya indim ve şuan 2. Bebeğime hamileyim veriliyor canım takma kafana
Senadmrr Tazeannevebebegi hemen versek keşke ama geri gidiyosa ne mutlu sağlıkla doğsunda biraz hafifliyim ben de 🙈🤭🤩
Tazeannevebebegi Senadmrr inan kilo dan çok önce hafiflemek istiyo insan sağlıkla kucağına al inşaallah kilo canımm
erdem_agah Senadmrr kesinlikle verirsin. Çocuk öyle bir kilo verdiriyor ki 😁 spora felan gerek kalmıyor.
Senadmrr erdem_agah inşallah ama kendimi böyle çok rahatsız hissediyorum şu tatlılar beni bitiriyor 😆🙈
Birgul Senadmrr ahah evet oyle gerçekten bi de hiç bi zaman kilolu olmayan insan için cok zor, benim ani kilo artışından dizimde kas yırtılması oldu 😒