Birglbiray Kızlar siz de durumlar ne? Bugün benim ki iyice aşağıya kaydı sanırım kasıklarım da hissediyordum kafa hareketlerini şuan Kasığımın da altına indi hareketler kendini aşağıya itiyor gibi çıkcak gibi oluyor sizler nasılsınız 😁 var mı benim gibi olanlar
Duygue Birglbiray aynen canım bizde 35 iz bazen kalbim sıkışıyo nefes alamıycak gibi oluyorum sağlıklı olsunda Allah acısını göstermesin hiçbirinin 🙏🏻
Birglbiray Zeynepcelik senin yine az kalmış kız maşallah allah sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. Benim daha var o yüzden bu kadar aşağıya inmesi şaşırttı
Zeynepcelik Duygue sagol güllüm herbirimizi insallah ama benimde 35 haftamda karnım inmişti merak etme 😊
Didemalkanendik Ya benm bebek ters tam inadına tekmeleri kasığımda ayağı çıkacak gb oluyor bazen uykusuz geceler hava sıcak elim ayağım çok yanıyorr 🤦♀️🤦♀️
Pinkmom Dün kontrolüm vardı bende kesin indi bu çocuk aşağıya kanala girdi falan diyordum ama daha inmemiş kuzucum🤗Yer daraldığı için bu hissettiğimiz ağrılar tekmelerin aşağılarda hissedilmesi. 35 im bu arada.
Maya1903 Ben de 35 im ama haala midemin üst kısımlarında hissediyorum indiğini hiç sanmıyorum genel olarak herkes indi yazmış ben sadece ağırlaştığını hissediyorum kasıklardan