rengarenkduduv Bunun hastane değil de tamamen doktor ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Kimi doktor kolayına gelip sezaryen doğum yaptırıyor kimisi de sonuna kadar direndiriyor. Aslında hastaneden önce iyi bir doktor araştırmasına girin.
Mom3834 Damlanur01 imkanınız varsa kesinlikle özel. Ben özele gidiyorum doktorum gayette normal doğumcu. :) ikilemdeyken beni ikna etti normale.
Damlanur01 ilyesta Mom3834 özele gidiyorum zaten ama işte öyle söyleyince bi garip oldum normal doğurmak istiyorum
Kvsraykt Damlanur01 İlk doğumum sezaryen oldu bilgisiz olunca doktora hastaneye suç atabiliyoruz ikinci de eğitim aldım zorunlu sezaryen olduğumu o zaman anladım araştırdım doktoru buldum konuştum ve normal yaptım
ilyesta Damlanur01 işte size öyle söyleyenlerin aslında imkanı olsa koşa koşa özele gider, bunu söylemek istedim
yaseminan Damlanur01 ben ilk doğumumu devlette yaptırdım normal oldu ebeler hiç zora gelmiyorlar hemen makasla yırtıp kesme derdindeler devlette dikişsiz çıkan olmuyor kolay Kolay sezeryana gelince tanıdığım kaç kişi hala çekiyor bu yüzden 2. Doğumumu özelde yapıcam devlette insan yerine koymuyorlar biran önce bitirelim derdindeler