Yaggmurayse Karnımın aşağı düştüğünü farkedebiliyorum kızlar bide hafif hafif bel ağrımla kasıklarımda bi ağrı var. Bebeğim kız, kız bebekler erken gelir mi doktora gittiğimde gecen hafta kafası iyice aşağı yerleşmiş demişti
Dilekcnkn Yaggmurayse Bende 36+2 haftalığım kaç gündür adet ağrısı çekiyorum bugünde kasıklarım ve karnım ağrıyor yarın gideceğim 31 haftalıktan beri baş aşağı idrar yolu enfeksiyonumda var sanki varya birden suyum gelcek gibi hissediyorum eşimde yanımda yok iyice stres oldum yaa
cidolila Yaggmurayse aynı haftadayız doktorum banada kanala yerleşmiş heran herşey olabilir korkma suyun gelirse duş al hemen gel dedi nişan gelirse de sancılarını takip et dedi bu perşmbe çatı muayenem var çantıda doğumu tetikleyebiliiyormuş açıklık var cuma yatış hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Sena9761 Yaggmurayse bende kız bebek bekliyorum rahim ağzı yumuşamış hafif açılma var 38+6 dan gidiyorum . Ne gelen var ne giden😂🤭🤦🏼♀️
pamk00 Yaggmurayse 39+2 bende kız bebek regli sancısı gibi ayrım var alttan da vuruyor fakat şiddetli falan değil koşu bandında yürüyüş yaptım plates şimdi de duştan çıktım öylece bekliyorum nişan su gelmesini
Defne0 Yaggmurayse bende korkuyorum eşim haftaya salı günü yanımda olacak Allah izin verirse 35+6 haftalığım Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin
cidolila Yaggmurayse amin inşallah 🙏 sağlıklı bir şekilde kavuşmak nasip olsun da gerisi önemli değil ☺️
bilnazo68o Yaggmurayse bizde 37 olduk dün gittim açıklık yok herşey yolundayymş. Baş aşagı yerleşimli. Bakalım ne zaman gelecek. Bu hafta ilişki hurma ve yürüyüşe başlayacağım bakalım
Ayceycev Yaggmurayse 37+3 benim de, dün nstye girdim sancım en yüksek 40, 29 haftadan beri baş geliş, heyecanla beklemedeyiz
Busraya cidolila bugün banada doktorum beneğin kafası tam kanalda dedi heran herşey olabilir dedi ben daha 34+5im korkuyorumda
Emine_clk01 Yaggmurayse ben de 37+5 im suyum sınırdaymış sızıntı yapıyormuş perşembe günü tekrar gidicem yine azaldıysa doğum olacak bakalım havuç suyu önerdi inşallah işe yarar kızımın erken gelmesini istemiyorum