FundaT Duyguentrk hahaha 😂 oylemiymis ya cidden normaldede tatliyla aram yok olmadi hic daha cok tuzlu seviyorum 🤔
bejanne00 Sedefcann08 Aşırı sasırdım ya hani 17-18. Haftalardakine alistikta 29 hafta diyince neeee diye ağzım açık kaldı 😂😂 rabbim sagligiyla kucagimiza almayi nasıl etsin canim
FatmaOrhan Valla hiç belli olmuyor kızlar ben hep ekşi yedim turşu yedim kızımda suan 16 haftalık hamileyim meyve yemek istiyor canm sürekli ama haricinde eksi de yiyorum turşu fln karmaşık durumdayım erkeğe benziyor dedi doktor 13 haftalık iken. Eltim de aşırı tatlı yiyordu Nutella kavanozlarıyla dolaşıyordu karnı dikti güzelleşmişti ben kızımda çirkinleşmiştim smdi de anlam veremiyorum ne olduğuma 🤭🤦🏻♀️😅
Sedefcann08 bejanne00 iste o şaşırtıcı inan tek don almamistim ogretmenim dedim okul tatil olsun hemen alcam diye kendimi sartlamistim.sans iste iyiki almamistim 😀😀
bejanne00 Sedefcann08 o yonden sansliymissin gerçekten 😂 neyse hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim insallah
ferahdiba Kızlar ben 4. Çocupuma gebeyim Allah nasip ederse. Hem oğlu hem kızı olan biri olarak söylüyorum inanın her biri birbirinden farklı geçti gebeliyim.kızmı erkekmi diye merak içindeydim. Yani her çocuk farklı gebelik yaşatıyor
Hildambxl Duyguentrk bır kız annesıyım ve erkek bebege hamıleyım bende senın gıbı cok arastırdım benım ıkı hamılelıgımde aynı eksıye aserdım tavukdan etten tıskındım ve hıc bulantım olmadı ben dedım yıne kız gelıyo ama erkek oldu bence vucudun belırtılerı fazla takılma kendımden bılıyorum sadece ıdrar rengım cok acık sarıydı en belırgın belkıde belırtı oydu kızımda cok koyuydu
Derya341986 Mide bulantısı tatlı ekşi yeme falan filan fasa fiso benm hem mide bulantım çoktu ona rağmen deli gibi yiyodum üç aya kadar hem ilk üç ay kalçam genişledi ekşi tatlı yedim ama 16. Haftadayım erkek olduğunu öğrendim 10 gün sonra yüzde yüz diyeceğim dedi . Bence en büyük belirti erkek çocuk hamileliğinde hamile gibi durmuyosun 3 aydan sonra bana bakanlar sen hamile değilsin ben hamileyim sanki diyo iştahım çok yok eğer karnını sakladığın sürece anlamıyolar hamile olduğunu bence en büyük belirtisi mesela ve göğüslerimin ucu siyah oldu nerdeyse
Yabrukus Sukranerolkaradag bende tam tersi tatlı yemekten bıkmak bilmedim meyve ağzıma sürmezdim meyve aşerir oldum ve erkek cinsiyet
Yabrukus Ozge11 16da kesin öğrendim ama aslında 12de doktor erkek demişti biraz daha bekledik. Erkek belirtisi mi bilmiyorum ama göbekte tüylenme oldu rahatsız ediyodu beni, sürekli meyve tatlı istedim balık ve çaydan tiksindim süt içemiyordum 🤷🏻♀️