Nurr aysirabal canim dogumun basladiginin habercisi olarak biliyorum kahvrengi acik kirmizimsi geldi benim sumuksu sekilde ama sancilarin duzenli olmasini bekle diyo doktorum
Cansu2018 esoeso canim bu suyu nasil patlatiyorlar bilgi verir misin aci duyuyor musun nasil oluyor bi bilgim yok
esoeso Cansu2018 en son sancınn en sıklaştgı anda ebe acıklga baktı dedı sancn olnca söyle bı kac dk bekledk sancı geldı ebe ıkı parmkla acklga baktı elnde bı cubkla suyu patlattı sancınn şiddetndn bsey hssetmyrsn ıcnden scak su boşalyr rahatlma gelyr 😂😂
NekwaSultan Nurr Benim gece 2 de geldi duzenli sancim yoktu 5 saat evde oyalandim 5 saatte hastanede gecti acilmam olunca suyumu patlattilar 11 45 de oglum doğdu Ama bir arkadasin 2 hafta bekledigini biliyorum
Nurr NekwaSultan kismet ozaman bu isler bizde sanci acilma hic yok nts de cikmadi sadece arada yalanci sancilar oluyor 🙈
sinemyilmaz kızlar benim nişanım da suyum da gelmedi 39+2 haftalığım ama 10 gündür 1.5 cm açılmam var ilerlemiyor sancım da gelmiyor yalnızca kasılmalarım ve geceleri hafif hafif karın ağrım oluyor yarın kontrolüm var artık doktorum suni sancı önerir mi sizce özele gidicem yarın ilk defa gittiğim devlet hastanesi kapandığı için özelde biraz daha istek üzerine hareket ediyorlar yatırır mı yoksa bekletir mi sizce beklemekten çok bunaldım artık normal doğuramıycam diye korkuyorum sezaryen olmak istemiyorum🤦🏻♀️
Nurr sinemyilmaz tam 40a kadar bekletir belki canim bende ozele gidiyorum doktorum son ona kadar beklicez normal dogum icin bi sorun cikmazsa dedi
sinemyilmaz Nurr benim hiç ümidim kalmadı artık normal doğuramıycam gibi hissediyorum ve korkuyorum bi an önce kendi sancım gelse de doğursam keşke her şeyi denedim hurmalar yedim sıcak sularla duş aldım merdiven indim çıktım yok hiç bir ilerleme:(
ElifGuven Selmapiskin benim kızımda çok sancım çıkıyordu nst de ama benim 1 gr hissettiğim ağrı sızı yoktu o ağrı eşiğine bağlı bişey bence çektir
ElifGuven Selmapiskin dr bugün mü istedi canım bence dr istediyse yaptırmalısın çünkü ultrasondan ağrı görmüş olabilir
Selmapiskin ElifGuven doktora ben mesaj attım nişan gelince haftasonu olduğundan acile git çektir ağrın olursa dedi. Ağrım da yok ama hani burda bi kaç defa sanıyı hissetmeyip de nts de çıkmştı