Bsraaa366 Yakın zaman da renkli ultrason çektiren var mı özel hastanede varsa kaça çekildiniz öğrenebilir miyim :/
Merryy44 Bsraaa366 geçen hafta çekildim gittiğim hastane de fiyatı çok pahalıydı 1200 dedi hastane dışarıda çektim 450 tl
dakpinar- Bsraaa366 bulunduğunuz şehre göre değişir, ben Bitlis Tatvan özel hastanede 2 hafta önce 450 TL ye yaptırdım canım
kalpatisi_ Bsraaa366 ben daha ekimin başında çektiricem detaylı ultrasonu güzel bi hastane herkesin memnun kaldığı bi hastane 350 tl ye buldum ben 😅😅 özellikle aradım yanlış duyum olmasın diye hastaneye sorduğumda tek gebeliklere 350 tl dediler
glzglz Bsraaa366 ben istanbul ümraniyede özel bir klinikte buldum. Klinik başka kadın doğumcunun ama ayrıntılı ultrason için haftaiçi ve ctesi günleri belirli saatlerde zeynep kamilin perinatoloğu geliyor dışarıdan . nakit 320₺. 2 ekimde de randevum var.
1999luanne Bsraaa366 Ben kocaeli de oturuyorum 600e çekildim dün. İstanbul da fln iseniz daha pahalıdır diye düşünüyorum
1999luanne 1999luanne 450ye de buldum en uygun fiyat oydu ama ben doktor seçimi yaptım o yüzden pahalı olana gittim ama değdi çok memnun kaldım