3prensessannesii Kızlar vajinamda ve Rahim ağzında ağrım oluyor özelikle afedersiniz lavaboya gittiğimde üstüne şişkinlik var sanki 19 haftalık gebeyim normalmi sizce bu durumu yaşayan varmı endişelenmeye başladım
meleklerimveben 3prensessannesii benim de aynı şikayetim vardi 20. Haftada başladı, önemsemedim gecen hafta agri kasıklarıma çıktı, acile geldim perşembeden beri erken doğum tehtidiyle yatıyorum 32 haftalığım
Cicekkiz1 3prensessannesii bu bende de oluyor 34+4 üm şuan hala var 😒 ben de merak ediyorum Bi kaç kişi çevremde normal demişti ama
3prensessannesii meleklerimveben geçmiş olsun cnm inşallah zamanında sağlıkla gelir ama benim daha çok erken bunun için bende erken doğum belirtisi diye duydum çok kişiden doktor gitsem kesin Altan Muayene eder
Meryem2746 meleklerimveben insanları lütfen korkutmayın herkesin hamileliği aynı değil benimde 19 haftada başladı 24 haftalık olduk hala oluyor korktum gittim hastaneye doktorum normal dedi rahim kasları yırtılıyor bebek kilo almaya başlıyor Rabbım herkesin evladını gününde kucağına almayı nasip etsin İnşAllahh 🤲
meleklerimveben 3prensessannesii rahim ağzı kisalmasi var mi diye muhtemelen alttan muayene edeceklerdir ama sizden ve bebeğinizden önemli değil bence en ufak biseyi bile kulak arkası etmeyin. Benim ilk gebeliğim o kadar sorunsuzdu ki 40+2 de kendi sancimla doğum yaptım, bu malesef oyle olmadi
meleklerimveben Meryem2746 amacım niye insanları korkutmak olsun, cahilce bisi olmaz normal demek daha mi doğru. İhmal edip ah vah etmek daha mi doğru evet herkesin hamileliği aynı değil sizinki normalmiş ama benimki değildi. Eşi doktor biri olarak yazıyorum ben
Meryem2746 meleklerimveben belli eşinizin doktor olması pat pat söylüyorsunuz size kötü bişey söylenmedi belki gereksiz yere strese sokuyorsun kadını doktora gidip öğrenecek illaki önceden korkutarak gitmesi mi lazım
3prensessannesii meleklerimveben benimde 3uncu gebeliğim diğer iki kızımda böyle bir şey yaşamadım doğuma yakın böyle oluyordu bende ama doktora görünmem şart oldu artık
meleklerimveben 3prensessannesii ınsallah bunu da sorunsuz atlatırsınız Allah hepimizin yardımcısı olsun insan endişeleniyor