Elbet-birgun-kavusacagiz Sağlik ocağinda verilen kan ve idrar e nabiza dusuyomu bilgisi olan varmi ? Dun sabah verdim kanlari vs. Yarin ogleden sonra cikar dediler ama sormadim e nabiza dusuyomu diye🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Hilal-95 Elbet-birgun-kavusacagiz kayıt nuamarası alsaydın keske labim uygulamasına düşüyor ilk e nabıza sonradan düşüyor kuzum
Cicekkiz1 Elbet-birgun-kavusacagiz e nabıza düşmüyor halklabimden bakılıyor canım. Barkod varsa bakabilirsin😊
Zeyyyn Elbet-birgun-kavusacagiz bazı yerlerde düşüyor bazı yerlede o ilin halk sağlığı lab İnsan barkod numarası ile bakılıyor
Elbet-birgun-kavusacagiz Hilal-95 Cicekkiz1 Zeyyyn Ay hadi yaa 🤦♀️barkod istedim ama doktorun ekranina duser diye baslarindan kovdular resmen🥺
Zeyyyn Elbet-birgun-kavusacagiz elimize verıyorlar hemşireye ver diye ben hemen foto çekiyorum yoksa söylemiyorlar
Ladybird06 Elbet-birgun-kavusacagiz Evet sonuçlar düşüyor ama hemen düşer mi üstünden biraz zaman geçer mi onu bilmiyorum.
Cansel22 Elbet-birgun-kavusacagiz aklında bulunsun bi daha verirsen üstündeki numaranın resmini cek labimden bak e nabiza gec düşebiliyo
Elbet-birgun-kavusacagiz Zeyyyn hemsire kendi direk aldi odada kanı bana vermediler canm barkodu 🤦♀️
Masal53 Zeyyyn aile hekimi veriyor çıktısını ben çıktısını aldım bende duruyo ☺️ hemşirelere vermek gereksiz ki
Zeyyyn Masal53 barkodu napayım ki ben tüplerin üzerine yapıştırıyor onu dıyorum ben bana ekstradan fazla vermiyor ki
Masal53 Elbet-birgun-kavusacagiz ben 11 ağustos verdiğimde 12 de yarısı 13de yarı sonucum düştü genel kan testi yaptırmıştım
Zeyyyn Masal53 bizim ilçede bu şekilde ilerliyor canım anlatamıyorum sanırım geri kalmış niye verıyon mu diyim doktora
Blueedreamssx Elbet-birgun-kavusacagiz Benim düşmüştü ama değerlerinde düşük yada yüksek anlamında simgeler göstermedi kağıdı elime aldığımda gördüm kan değerlerimin yüksek ve düşük olduğunu
Egemence Elbet-birgun-kavusacagiz bende vermiştim hatta gebelik var mı diye çıkmadı bulunduğunuz ilçenn devlet hastanesinn tahlil sonuçta görünüyor tc kimlikle