kubra2020 ege_ayaz_mom son 88 gün var daha cinsiyetimiz belli değil çok merak ediyorum ne zamn gitsem sırtı dönük diyo doktorum
ege_ayaz_mom Rabbim hepimizin bebisini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin zaman su gibi aksın bir an evvel sağlıkla kavusalim bebislerinize inşallah💕🥰🥰🙏🙏
ege_ayaz_mom Rabbim hepimizin bebisini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin zaman su gibi aksın bir an evvel sağlıkla kavusalim bebislerinize inşallah💕🥰🥰🙏🙏
gbyalcin ruveyda98 bizimki kız 😂 cinsiyet belli olmadan önce hem erkek hem kız ismi bulduk ama şimdi kız için seçtiğim isim sonradan içime sinmedi
gbyalcin ruveyda98 erkek için Barlas Kaan, kız için Melek Gülce demiştik şimdi Gülce içime tam sinmiyo 😂 Masal düşünüyoruz o da Melekle uymuyo. Zordayım kardeş 😂
ruveyda98 gbyalcin melekk ismii kız olursa koyacağım isim de kesinlikle melek koy yanına gülce dışında birşey bul bence de 🥰
gbyalcin ruveyda98 melek zaten kesin çünkü eşim rüyasında görmüştü ben de koymak istedim. Gülce benim ismimle çok benziyo diye istemiştim de işte sonradan içime sinmedi 😂😂
Mltm198 Kara1833 Benimde uygulamaya göre 33 sezeryan olacak nasipse erkek benimde 🙂size tarih verdiler mi Doğum için
Kara1833 Mltm198 benim bi kaybım var baya ileri haftalarda oyüzden doktor bunu riske atmamak adına 1 ekim ile 8 ekim arası her an alabilirim dedi