Kuzucccum Kuzular dün emzirmeye gittim bugün yine çağırdılar çok heyecanlıyım saat 1 olsun da gidem 😬🤲🥰 Allahım nasıl özlemısım sarılmaya öpmeye doyamadım o kadar kı masum pamuğum benım ıns daha da ıyı olacak tekrardan kucağıma alacağım kuzumu 🙏💜🤲 benım yerime minişlerinize sarılın kokularını içinize çekin öpüünnn kucağınızda kalsınlar hepp 🤱😂🥰 Rabbim size bağışlasın dertlerını tasalarını görmeyin hıc bı zaman 🙏 @Hafizeplt @hepoyleolurzaten @Deletedmom93428
Deletedmom93428 Kuzucccum yaa ağlatıcaksın ama beni 🥺🥺 kuzum benm sende inşallah bir an çnce evine bebişinle dön ♥️♥️dualarım sizinle inşallah bir an önce sağlığına kavuşur sende hiç sıkma canını üzülme derdi veren Rabbim dermanı da verir inşallah 🤲🤲🤲🤲🤲
hepoyleolurzaten Kuzucccum Yaa kuzum benimmmm severim sizii 🥺 Amin 🤲🏻 Sende miniğini kucağına alıp evine dön İnşallah, Rabbim sanada derdini tasasını göstermesin, sana bağışlasın annesiii 🤍 O şimdi seni hissettikçe daha da iyi olacak 🥰
Hafizeplt Kuzucccum ya zaten lohusa psikolojisindeyiz ağlayslım mı istiyorsun içim bş tuhaf oldu🥺🥺senin kuzunda bi an önce çıkar inşallah anne meme diye kucağından düşmesin 🥰💜var mı bi gelişme
Kuzucccum Deletedmom93428 ama ağlama sütün kesılır jfjfj ıns yavrum ıns rabbıme emanet bakalım ıyı olsunda bekelrım ben her günde gıder görürüm hıc onemlı degıl 😘🙏 aynen şifasını da verır ıns aşkımm💜🤲
Kuzucccum hepoyleolurzaten biz de sizi severızzz teyzesiii🥰 amiin bebegım inşşş Allahım hepımızinkını bağışlasın bizlere o kadar bekledik çektik 🙏 evet dün zaten farkettım onu baka kalmıştı anencim benım 😔😿emerek uyuyakaldı göğsümde
hepoyleolurzaten Kuzucccum oyy az kaldı annesi beraber eve döndüğünüzde de hep uyuyakalsın göğsünde 🤲🏻😍 Amin kuzum benim 🤲🏻🥰 Ne yaptın annesi gittin mi, nasıl minik kuzum
Kuzucccum hepoyleolurzaten gittim aşkım emzirdim sonra babayla gördük uyanıktı 4 te yine emzırcem canım hemen uyuyor ama ya uyandırmaıyorum sonrası 🤷♀️😬 ıns kuzum ıns eve gelecegız o gunelrı de göürürüz 🙏😘
hepoyleolurzaten Kuzucccum Oy minik kuzuuuu 🥰 En kısa zamanda sağlıkla dönersiniz İnşallah 🤲🏻😍 Güzel haberlerini bekliyoruz 🌸
Kuzucccum Hafizeplt yaa soryy kuzum 😘🙏 ıns sağlıkla çıkar da gece uyutmasın hep memede kalsın 🤲 ıkı defa emzırdım canım ılk güne oranla ıyı solunumu ama ılaclar verilmeye devam edecek yanı çıkacağına dair bır şey demedı doktor . Görmek bile o kadar kı ıyı gelıyor bana 💜💪
Hafizeplt Kuzucccum ay hadi İnşallah bş an önce eve alırsınız minnişi💜 sende dersin sürekli onu ben çok bekledim dikkatli davranın kızıma diye 🥰benim doğum sıkıntılı geçti biraz birisi bişey desin kızıyorum onu ben çok zor doğurdum diye🤭
Kuzucccum hepoyleolurzaten ıns bebegım böyle bı post açarım artık pamuğumu aldım eve gıdıyoruzzz dıyeeee 🥰🤲🙏🙏
Kuzucccum Hafizeplt ıns canm ınsss tek duam sağlığına kavuşup eve gelmesi 🙏 aynen gelsın ayrı kaldığımız günlerın acısını çıkaralım 🥰🤲 keısnlıkle zor bı doğum gecırdıysen daha çok üzerine titriyor insan ☺️ İnsan sakınıyor gözünden dahi 💪🥰
Kuzucccum Fasulyeninannesi1 ıns ınss rabbım duyuyor ya ettıgımız duaları ona emanet artık 🙏😘 Allahım sizin bebişide size bağışlasın 💜🤲
Kuzucccum Hafizeplt şükür ıkı gündür emzırmye gıdıyor gunde 2 kez görüyorum 🥰🙏ıns ıns canım gelsın de