Huzurluyuvam_ Merhaba 11+2 günlük hamileyim bu üç aylık süreçte 5 kiloya yakın kilo verdim. Yediklerimi sürekli çıkarıyorum. Bebeğe zararı olur mu bu durumun. Ne yapmak lazım. Sizler kaç kilo verdiniz ???
ilknurd_98 Huzurluyuvam_ o haftalarda çok normal bir kaç hafta sonra verdiklerini hızla geri alacaksın merak etme canım
gldn065807 Huzurluyuvam_ bende iki buçuk kilo verdim canım doktoruma sordum sıkıntı değil dedi 13 haftamdayim hala almadım sonrası büyük ihtimal alınacak
Aysenuray Huzurluyuvam_ sen = ben😀 ilk ayda 6 kilo verdim 33 haftalıgım hala kusuyorum hala kilo almadım
Busekayra Huzurluyuvam_ ilk 4 ay böyleydim sürekli meyve ye sonuçta vitamini alıyorsun ben suyu bile geri çıkarıyordum. 4 ayda 3 kilo veren ben 5 ayda 14 kilo aldım. Sonra keşke azalsa dersin 😂😂
Huzurluyuvam_ Aysenuray sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi aslında kilo alamamanıza sevinmedim de böyle şeyler yaşadığı halde bebişleri sağlıklı olan anneleri duyunca çok mutlu oluyorum 😁😁
Aysenuray Huzurluyuvam_ ilk kızımda böyleydi gayet sağlıklı doğdu ama bunda biraz daha fazla bulantım doktor bazı gebeliklerde bulantı bebegin sağlıklı olduguna işarettir dedi sanırım bizde öyle
Busekayra Busekayra sağlık konusunda da bi şüphen olmasın. Su içemeyen ben 4.200 tosun doğurdum şükür bi sorunumuz da yok içini ferah tut :)
Derin2108 Benim bir önceki gebeliğimde de öyledi hatta 84le hamile kaldım 84.5 la sezeryana girdim boş yere kendini strese sokma bence