Azizinannesi2 Esra1139 Mecburen yaptım valla tek camlarim içime sinmiyor onuda zaten yağmur halletti 😂😂
Esra1139 Azizinannesi2 zaten bu halinle camlara kalkışamazdın inşallah ikinci gebeliğimde kendimi böyle miskin alıştırmam da ben de yaparım😄
rsm_0026 HilalYlmz bndede sancı çıktı ama bn hissetmiyordm eve geldm sıcak su ile duşa girdm yarm saat filan baya liflendm filan çktktan yarm saat snra sancı gelmeye başladı ama bel agrısı şeklinde nefesmi kesiyor ama öncekiler gibi değil
rsm_0026 HilalYlmz inş bnmkide geçici değildir ya doktorm hala sonuçlarma cevp vermedi nst deki sancım için geçici mi değil mi haber bekliyorm bnde
Azizinannesi2 Esra1139 Valla bende çok miskindim doktor bile kızıma miskin demisyi bende aynı annesi dedim 😂😂valla mecbur yaptım aradan kış temizliginide çıkardım çaktırma 🤫😂😂
Esra1139 Azizinannesi2 valla ben yürürken bile zorlanıyorum artık utanmasam yerimden hiç kalkmicam ilk zamanlar mide bulantısından yemek bile yapmadığım için vücudum alıştı hantallığa ama bi yandan da güzel nereye gitsem hizmet eden değil hizmet edilen oluyorum😄
Azizinannesi2 Esra1139 o çok güzel bişey yaa boş ver yapsınlar 😂 ondan olabilir yapmama sebebin bende yattım ama 4.5yasinda bir oğlum olunca mecburen kalkıyorsun 😂😂
Azizinannesi2 Esra1139 Tövbe de daha üçüncüyü düşünmüyorum herhalde çocukları alır eve bomba koyup karşısına geçip izlerdim sizde beni ana haberlerde izlerdiniz 😂😂temizlemekten sıkıldığı evi bomba koyup patlattı diye 😂😂😂