Narmin21 Selamlar her kese😊 Kizlar ben son adet tarihine gore 11 hafta 3 gunluk hamileyim. Gec dollenmeye gore neredeyse 10 gun fark oluyor. Bu zaman bebek 10 haftalik oluyor. Sizdede boyle birsey oldu mu? En gec kac gun sonra dollenme olmusdur?
tatliayminaninannesi Narmin21 benimde adet tarihimle ultrason tarihi arasında nerdeyse 1 hafta vardı ilk başlarda. Sonradan haftasını yakaladı seninde yakalar merak etme 😊
Inci3434 Narmin21 benim 8 gun oynamisti. Yeniden adet tarihimi duzenledi ve o gunden beri doktorun belirledigi tarihi soyluyorum heryerde . 37. Haftadayim bebek 37 ile uyumlu
Ozlemaltuntast Narmin21 biz de de 9 günlük bir fark var ayrıntılı ultrason yapan doktorum farketti ve tarihi değiştirdik doğumda sıkıntı oluyor çünkü sezaryen olduğunda genelde 38 . Haftada alındığı için eğer tarifi değiştirmesek 36+5 de ki çocuğu 38 sanıp doğurmuş olabilirdim ki gelişimin en önemli zamanları tarihinizi düzelttirmenizi tavsiye ederim daha yolun başındasınız
Narmin21 tatliayminaninannesi Doktor o zaman ultrasonda hep son adet tarihini 1 hafta gec olarak mi yaziyor?
tatliayminaninannesi Narmin21 benim doktorum demişti adet tarihini söyle ama 1 hafta geç döllenme olmuş dersin doktora dedi. Sonraki kontrollerde farkı kapatınca hep adet tarihimi söylemeye devam ettim