Betfer 31.haftadayım artık hareketleri o kadar net ki, bildiğin tüm gücüyle ittiriyor sıpa. Hani çarşafın altında kedi sinsi sinsi yürür ya dışardan görüntü o. Ama nasıl mutlu ediyor nasıl güzel bir duygu anlatamam. Bebeğin hareketiyle korkutmak nedir ya. Hani sürekli dert yanan tipler vardır ilgi manyağı, en hasta onlardır, en zor onların işi vardır, en yoğun onlardır en madur onlardır. Sünger diyorum ben onlara hiç bişeye iyi yönünden bakamaz sürekli ruh emerler. Onalra vah tüh yazık sana diceksin beklentileri o çünkü. Sonra da hayatın tadını çıkarmaya bakacaksın. Herkesin farklı fikri vardır illa ki ama benim kendi fikrimce hamileliğin en güzel yanı o tekmeler. Bi de bazen eli kolu olduğunu anlıyorum minik minik aynı kuvvetle gelen tepkiler var. Allahım Allahım o elleri görmeden seviyorum.😊 Sizi böyle korkutan tipler çocuğuna bakmaktan da öyle dert yanacaktır ki doğduktan sonrası da korkutucu gelecektir. Evet zor olacak biliyorum ama ni keresinde birisi öyle bir bezginlikle dert yanıyor ki en son dayanamadım kendi çocuğun sevmiyor musun dedim. Hiç mi iyi yanı yok arkadaş bu çocukların. Geçsinler bi kere sünger tipliler…