BusraHamdi Genel olarak kiz gorenlerin erkek bebisleri olmus 🙈 bende hep kiz gordum bakalim ne olacak cok meraktayim 😇 tabiki En başı sağlık cinsiyet önemli değil ama insan merak ediyor değil mi😍 pembe mi 💗💙mavi mi 😇
melike0710 ben de 5 haftalıkken kızım olcağını görmüştüm şimdi 9+3 haftalığım dün gece erkek gördüm 😂 kafam bayaaa karışık sanırım 🤗 allah herkese hayırlısını sağlıklısını versin 😉
EminezenKartal BusraHamdi evet ben bir kaç defa kızım olduğunu gördüm daha cinsiyetini öğrenmemiştik kendi bebekliğim gibiydi şuan kızım olacak Allah izin verirse 😍👶🏽
Nurarslan BusraHamdi bende hep erkek cocugu gorüyorum.ultrasonda organina kadar gordüm😄😄doktorumuz kiza benzetti.pskolojik diolarda😄😄ben zaten kiz istiyorum oglum var cok skür neden erkk goruyom anlamadim.hemde deli gibi kiz dusunurken😅😅🌸
eylulay34 Ben de kız doğurup emzirdigimi gordum gerçek gibi göğsümden emisini hissettim. 19 haftaligiz kizim olacak insallah
nsyldz Ruyamda doktordaydim cinsiyete bakiyodu kiz dedi ama gecen gun doktora gttim %75 erkek dedii bakalim hayrlisi😃
TugbaKE BusraHamdi bnde rüyamda üç yaşında bi kız çocuğuyla gezerken gördüm ve kızım olacak🌸ilk zamanlar rüyamda defalarca doğurdum hiç cinsiyet görmedim iyi o kdr görmüşsünüz☺