Minnakkurabiyeveannesi27 Kızlar 9. Haftadan itibaren 11. Haftanın başına iadar karnımda pıt pıt atma hissediyordum ama ne yazikki 11 . Haftadan beri bu atma yok 😔neden acaba mide bulantılarım da durdu bu cuma kontrolüm var böyle bir durum yaşayan oldu mu
bebisim-_00 Minnakkurabiyeveannesi27 Canım damar atmasi falandır o mümkün değil 9.haftada bebek atması daha çok erken ben ilk 25.haftalar gibi hissettim bebegi
Betfer Minnakkurabiyeveannesi27 bağırsak hareketlerindir cnm imkansız o haftalarda ben daha yeni 26larda hissetmiştim
Tuqbaysf Minnakkurabiyeveannesi27 cok erken bi zaman canim hissetmem icin onlar genelde bizim organlarimizin hissi biz kendimizi cok dinledigimiz icin farkli adlandiriyoruz progestan kullaniyormusun igne ve hap fitil o cok etkili tedaviyle kalinca. Ben daha bu hafta hissediyorum 4 5 gundur melegimi 18. Haftadayiz henuz
zynpada Minnakkurabiyeveannesi27 bende de olmuştu aynı durum hatta ara ara iğne batması gibi bişey de oluyordu. Sonrasında geçmişti ama hiç böyle kötü düşünmemiştim. Siz de bence kötü düşünmeyin. :)
Minnakkurabiyeveannesi27 bebisim-_00 peki daha önce hiç öyle atma felan yaşadınız mı yasamadiniz mi sadece korkuyorum 😔
bebisim-_00 Minnakkurabiyeveannesi27 25 çok dedim belki 20lerde ilk hissetmistim sanırım.suan 36+4 um şimdi dans ediyo içerde.bende bağırsak ta hareketlenme hissediyodum tabi dediğin şey nasıl bişey bilmiyorum ama organlarinla ilgilidir korkma bebek iyidir
Minnakkurabiyeveannesi27 bebisim-_00 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲 Dediğim şey şu şekilde tam göbek deliğine yakın alt tarafta sanki böyle pıt pıt kalp gibi atış hissediyordum böyle 10 defa felan atıyor duruyordu Cuma günü kontrolüm var inşallah sağlıklı olduğunu öğrenirim ilk bebeğimi kaybetmiştim ondan bu kadar korku ve endişem ne olur bana dua edin
bebisim-_00 Minnakkurabiyeveannesi27 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. çok üzüldüm doğurup mu kaybettiniz düşük mü yaptınız.Organlarindan gelen bir sestir muhtemelen rahim buyuyo tabi öyle tuhaf şeyler oluyo vucudumuzda
Minnakkurabiyeveannesi27 bebisim-_00 hayır düşük yapmıştım kan pıhtılaşmasindan dolayı ama şuan iğne ve aspirin kullanıyorum en başından beri ama yine de içimdeki korkuyu bir türlü atamiyorum bir de tedavi ile olunca insan dahada tedirgin oluyor
bebisim-_00 Minnakkurabiyeveannesi27 anladım canım.Korkma stres yapma ki bebekte etkilenmesin.ozel doktora gidiyosan ara sor için rahatlasın.Bence kan gelmedikçe su gelmedikçe hicbisey olmaz içini ferah tut
Minnakkurabiyeveannesi27 bebisim-_00 yok çok şükür öyle kan veya su gelme durumu yok elhamdülillah ama endişelerim var özel hastaneye gidiyorum ama ne bileyim aramak gelmedi doktoru içimden inşallah ben kuruntu yapıyorum dur bebeğim gayet sağlıklıdır Zaten göğüs agrilarim felan hâlâ devam ediyor tek eksik belirti mide bulantılarımin kesilmesi ve pıt pıt atmanın durmasi
bebisim-_00 Minnakkurabiyeveannesi27 Mide bulantin hep devam etcek değil benim 15 de falan kesilmişti.sanslisin çok kötü bir his o çünkü zaten.kafana takma doğacak bebek parende atlasan bile duruyor.omru yoksa da en ufak şeye gidiyor Allah’a sigin hareketlerini kısıtlama istediğin gibi yaşa 🌸
Minnakkurabiyeveannesi27 bebisim-_00 aynen kuzum haklısın o konuda ne diyeyim rabbim tüm bekleyen annelere de sana da bana da evlatlarımıza sagsaglim kavuşmayı nasip etsin
Minnakkurabiyeveannesi27 Tuqbaysf yok kuzum ben hiç progestan tarzı ilaç kullanmadım bizde tedavi gören esimdi Ben de kan pıhtılaşmasi olduğu için ben iğne ve aspirin kullaniyorum
bebisim-_00 Minnakkurabiyeveannesi27 aminn inşallah hepimize sağlıkla doğurmayi nasip etsin Rabbim 🖤🖤
Minnakkurabiyeveannesi27 zynpada ayyy inşallah kötü düşünmüyorum ama endişeliyim ister istemez Allah razı olsun
Elsu26 Minnakkurabiyeveannesi27 o haftalarda hissetmek mümkün değil ya damar ya da bağırsak hareketi olabilir ikinci üçüncü gebelikte 14-15 haftalıkken hissedenler oluyor ama ilk gebelikte 19-20 haftalıkken anca hissediliyor ben ilk hareketi 19 haftalıkken hissettim şimdi 24+5 haftalık kıpır kıpır maşallah 😊 o yüzden canını sıkma bebek değildir bulantılar da arada kesilip geri gelebilir
Minnakkurabiyeveannesi27 Elsu26 ayy inşallah canım benim sağolasın sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini
Ilknnur55 Minnakkurabiyeveannesi27 canım merhaba ögrenince nedeni ni burda yazarmısın? Şuan 20+1 geçen perşembe den beri benmxe göbeğimim tam alt tarafında durmadan atan pıt pıt hareketliliği var. Endişe etmek istemedim. Ama burda grupdan yazdığımda herkez normal birşey dir demişti
Minnakkurabiyeveannesi27 Ilknnur55 inşallah yazarım kuzum ben de vardı geçti ama bende 9. Hafta ile 11. Hafta arası oldu şimdi yok cuma doktora gideceğim bir sorarım inşallah
Sehnur Ilknnur55 sen 20 haftalık olmuşsun bebeğim hıçkırığını hissediyorsundur bu haftalarda başlıyor hıçkırık hissedilmeye ben 19 da başlamıştım 😊 postu açan bayanın ki ile sizinki aynı değil 😊
Mom3834 Ilknnur55 bebeğin minik tekmeleridir. Hıçkırık diyen olmuş bebeğin hıçkırığını hissetmeniz için 8.-9. Aya yaklasılması gerekiyor googleda bile yazıyor :) sizin hissettiğiniz minicik tekmelerdir sonra şiddeti artıyor :)