Samurtugba Kızlar 27 eylülde sezeryanim allahin izniyle bugün bisey duydum sezeryan sırasında sprial taktirabiliyomusuz doğru mu bilgisi olan yada yaptıran varmi?
HazelDerin Samurtugba Aman Allahım bence uzak dur korkulu rüyam oldu spiral benım bide bana zarar vermesin diye en iyisini taktırdım Gynefix sonuç ne mi tam bayılmalı amelıyatla anca cıkarabıldiler bildiğin amelıyat oldum .. çok kötüydü
1dilaraca Samurtugba bende özelde taktırmistim 5 senelik ama adetim 15 gün oluyordu ağrım hiç bitmiyordu ilişki sırasında hep bir batma hissi sanki içimde yara varmış gibi acıyordu 2 sene sonra kontrole gittim ki bide ne görem rahmime kaçmış doktor 2 dk da çıkaracağı şeyi 10 dk da zorlaya zorlaya çıkardı çok acidi acı eşiğimde baya yüksektir ama acıdı baya ağladım resmen birdaha tövbe gider ine vb bişey vurdurrum tabi benim hem fikrim.
Ayse-hasan Samurtugba taktirmak isterseniz taktırabilirsiniz ama genelde önerilmez sprial kendini atabilir kayabilir açısindan , çünkü rahim lohusalık döneminde kendini toplamamış oluyor o yüzden çok önerilmiyor 38. Günden sonra taktırabilirsiniz
Pinar__50 Samurtugba aslında kesin çözümde değil spiral taktırıp hamıle kalan o kadar çok kadın var ki benım arkadaşımda onlardan 😅🙈
Ayse-hasan Hangi ilacın hangi tedavinin kimde nasıl etki edecegini denemeden göremeyiz bu normal agri kesicide olabilir , sonucta 10 yıllik olanindan taktırip yıllarca kullananda var , herkeste aynı etki yapmaz kisilein bünyeleri yapıları farklıdır
Samurtugba Pinar__50 tabi ama tedbir elden ddmislsr benim çocuklar hep ard arda bitamesini daha kaldıramam :)