-derya-anne- Edanur-gul aynen canım sezeryan doğumda külot bezi zor oluyo diyolar ama normal doğum yapacaksan tam bir kurtarıcı
Zehrayenianne sedanursahin ben bi tane depend aldım bi tane de kulak pamuğu aldım 12 TL ye 50 TL oldu ikisi kargo ödemek yerine kulak pamuğu aldım 😂😂
hsqldnbebeqm Zehrayenianne nerden aldın 😄 dolapta falan baktım millet kafayo yemiş tane hesabı satıyor hemde tanesi 10 15 yazık günah 🤷🏻♀️
poyrazinannesi3547 Kızlar depend kaç kiloya kadar oluyor ben kıloluyum 24 haftalıgz 93 kıloyum doğuma kadar ne kadar kilo alrm bilmiyorum bilginiz var mı
Lelommm ratatosk eczaneden niye almıyorsunuz çok mu pahalı ben sitelerden sipariş veremiyorum kartım yok
defnosunannesi_ Edanur-gul Kesinlikle depend hasta bezi kulandim 2 gün depend dar gibi gelmişti sonra kilot gibi bir giydim çok rahat sezaryen olduğumdan çok rahat ettim 10 gün sonrada öde geçtim mutalaka çantada olmalı bence
ikiprensesannesiii Edanur-gul kanaman azsa ped yetebilir belki ama ben kanamam bitene kadar depend kullandım valla aşırı rahat. Altıma geçti mi vs derdin de yok
hsqldnbebeqm Edanur-gul depend çok rahat kğlot gibi 2 paket kullandım ped tutmuyordu kanamam çoktu diye.