[silindi] biz neden uyuyamıyoruz kızlar 26. haftamdayım ikizlere hamileyim uyuyamıyorum yaaa 6-7 haftalarda ne güzel 18.00 da uyurdum sabaha kadar şimdi uyuyamıyorum 4 e 5 e kadarrr
Haticeylmzzz [silindi] aynı durumdayım bi türlü uyuyamıyorum bende anca sıcak duşla 1 2 saat uyuyabiliyorum
Deletedmom27272 [silindi] bende 27+5 im sabah 6 ya kadar uyku yok sonra da 10 da uyanıyorum öğleden sonra yine uykum geliyor yine akşam 5 e kadar uyuyorum aptal gibi ouyorum tüm gün 😞
Gmztz Ben de uyuyamıyorum, gece emzirme dönemine mi alışıyor vücudumuz, nedir, yoksa kaygı bozukluğu mı yaşıyoruz doğum yaklaşıyor diye? Belirsiz sorular.
cennetkokulum_ [silindi] gece 1 de mide yanmasına uyandım yarım saat oyalandim uyumuşum şimdi yine mide yanmasına uyandım 2 saat sonra da hastaneye gitmek için uyanacam zaten hiç uyumam heralde 25 haftalık bizde
Ayzetuka cennetkokulum_ gaviscon double action çok etkili tavsiye ederim ben de uykudan uyanırdım mide yanmasına bu şurupla rahat ettim çok şükür
annesi_ Bende 26 haftalık olduğumdan beridir gitti uykular uykum var ama uyuyamıyorum sanki kafam dolu kaygı endişe herşey var valla kafama bişiler mi takıyorum ne acaba bide nefes daralması geldi bu aralar bana hepten gitti uykim doğum yaklaştıkça heyecan mı desem korku mu desem anlamadım gitti inşallah geçerde bunlar uyuruz🤲🏻🤲🏻🤲🏻
annesi_ Alpigom1 İnşallah geçicidir ya insanın psikoljisi bozuluyo gerçekten hamilelik çok zormuş valla Allah yardımcımız olsun🤲🏻🤲🏻