Lenamiran Kuzum rabim inşallah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir ama yoksada canını sıkma sakın rabim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Allah’ım tüm isteyen anneliğe layık olabilen herkeze nasip etsin inşallah 🤲🥰🥰🤲🤗🤗
hilaleee Woman3535 Hul2409 Busranurtopal Busraaakbyyb Lenamiran Glshanl1 Melegim34 Bfduam Sibels3 Adet oldumm 😔😔😔😔
Glshanl1 Bat’a 5,6 gün kala böyleydi benimde şu an 3 aylık oldu bile ☺️ 3 gün kala silik çizgi belirginleşmişti birkaç gün daha bekleyip erken gebelik testini tekrarlayın bence
hilaleee Glshanl1 yaaa Allah’ım mucizemi versin bana nolur nolur 🥰🥰 İnşallah dediginiz gibidir yaaa duygulaniyorum
Melegim34 hilaleee testte göre gebelik var gözüküyor silik de olsa bi çizgi var orda olmasan böyle bisey çıkmaz
hilaleee Melegim34 Kuruma çizgisi dedikleri şey olabilir mi diye aklımıza geldi ama ikidir böyle cikiyo bilmiyorum bekleyip göreceğiz canım
Woman3535 hilaleee bence de kan verin yarın vardır inşallah ama var gibi duruyo adet olucakmış gibi ağrılar oluyodu bende de
Bfduam hilaleee çizgi pembe değilse kuruma olabilir, üzülmeyin bu ihtimaldir var. Sonucu haber verirsin.
Sibels3 hilaleee tebrikler hamilesin:)) aynısını yaşadım yarım saat arayla iki test yaptım aynen böyle aşırı silikti. 3 gün sonra kan testi yaptırdım sonuç pozitif:)
Sibels3 hilaleee onu bilemem ama dediğim gibi aynısını yaşadım 3 hafta önce hatta dedim aşırı silik büyüteçle bakmak lazım bu geçersiz kesin falan ama iki testte de aynı çıktıysa sen de benim gibi hamilesin ama henüz aşırı yeni demektir
Busraaakbyyb hilaleee hayırlısı olsun canım canını sıkma ben de pcoyum 1,5 sene denedim olmadı tam ümidi kestik tedavi olacaktım hamile kaldım rabbim en güzel zamanda sana da nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Melegim34 hilaleee ciddi misin olsun sıkma sakın canını hayırlı zamanda hayırlı biselilde olur insallaj merak etme benim ilk kızım 2 yıl olmadı aşılama yaptırdım ilk aydan tuttu şimdi 2 ci yi düşünmeye başladım bakalım bu nasıl olcak normal mi yoksa yine aşılama mı
Beyzan738 hilaleee silik çıkmış ama bence var hafifde olsa görünüyor en iyisi saglikocagina git kan ver hayırlısı olsun inşallah canm 🌹