Edanur-gul Eylul47 kesinlikle linerac öneririm hamileligimin başından beri kulaniyorum hata 2. Tupe gectim hem uzun sure gidiyor fiyatı pahalı gelebilir verdiginiz paraya degiyor hic degilse 8 aylık hamileyim masallah bir çatlamam olmadı dpgumdan sonra ne olur bilemem birazda o kisinin yapisiyla alakali öneri olarakda badem yagıda iyi geliyor diyorlar ben kulanmadm ama kulanip memnun kalan tanıdıklarım var.
Sule23 Ben kullandıysam oldu ya karnım kasiklarim kalçam full çatlak tenim sert olduğu içinmiş doktorum dedi. 40 haftalığım hala gelmiyor kizim ona rağmen 😂
GokceErdemkayra Bende lierac kullanıyorum özellikle son 1-2 aydır düzenli kullanıyorum sadece belimin kenarlarında bir iki tane oldu karnım catlamadi doğuma 3-4 gün var catlamasin diye dua ediyorum , gerçi doğumdan sonrada olabiliyormus
Itsdlr GokceErdemkayra Evet maalesef, 38.haftaya kadar bir tane bile çatlağım yoktu. Ki genetik de etkili olduğu için biraz rahattım, aileden kimsede çatlak yok. Doğumdan sonra kendime geldiğimde gördüm bir anda belimin yanlarında çatlaklar olmuş🥲