Buketkemal 29 30.haftalarında bebeklerin kasıklara ve Rahime tekme atması bu durumu yaşayanlar var mı ??
Esraa_mommy Buketkemal 30+6 haftalığım benimde kasıklarda hareketleri makat geliş olduğu için aşağıda hissetmen normal dedi doktorum azalma hissedersen de korkma alt tarafta alanı daha geniş olduğu için çok sert hissetmeyebilirsin dedi
Buketkemal Esraa_mommy peki tekme attıkça rahimde acı ağrı oluyor mu sizde ben biraz sıkıntı çekiyorum bu konuda
Buketkemal Prettywoman91 sanırım pozisyon değiştirdi 2 gündür aşağıya tekme atıyor bebeği çok aşağı de hissediyorum çünkü hareketlerini bu da beni korkutuyor
Prettywoman91 Prettywoman91 kontrolünüz ne zaman içiniz rahat etmiyorsa bekletmeden gidin doktora ama çok önemli birşey olduğunu sanmıyorum.
Petyynut Buketkemal evet oluyor ctesi kontrolde doktoruma sordum o da bu duruşundan dolayı olduğunu söyledi tabii ultrasonla başka durumlara da baktı rahim ağzı vs gibi onlarda sorun yoktu makat geliş olduğu için dedi bana
Esraa_mommy Buketkemal oluyo iki gündür özellikle kıvranıyorum resmen akşamları daha yoğun oluyo ağrısı
Buketkemal Esraa_mommy evet benim de akşamları çok oluyor sanırım o zaman daha çok hareket ediyor diye
Buketkemal Prettywoman91 cuma günü kontrolüm var belki yer değiştirirse olmaz böyle diye düşünüyorum geçmezse doktora söyleyecem