Zelsonr makbulekckdmr 38+3 son 11 inşallah ama benimde oğluşum gelmiyor. Ne sancı ne nişan ne su hiçbişi yok maalesef🤦🤪😂
makbulekckdmr Zelsonr Ayyy gelsinler Ya bugun hunharca temizlik yaptım belki gelir diye yordum kendimi ama yok 😂
Zelsonr makbulekckdmr Bende dün değil ondan önceki gün yaptım temizlik. Dünde çok gördüm kendimi ama tık yok bel ağrısı disinda😂🤪🤦
Mehfam10 makbulekckdmr anne karnında bir gün dünyadaki 100 güne bedel diyorlar ya demekki ondan bozmuyorlar rahatlarını 🤭 bekleyeceğiz canım napalim annelik kolay değilmiş 🥰
makbulekckdmr Silaerincik evettt hosgeldi bakalım yarın catı muayenesi olacağım oldunuz mu siz nasıldı
Silaerincik makbulekckdmr oldum ben 2. Oldum bi 37+6 da oldum bi 38+6 da kendini sıkma kasma başka şey düşün hiç acıma olmuyo birazcık baskı yapınca acıyo ama o da sinek ısırığı gibi kendini sıkmazsan daha rahat olur
makbulekckdmr makbulekckdmr Evet oldum daha yeni ben kendimi cok kastım kasmasam belki acı hissetmezdim bacaklarıma kadar sıktım kendimi 😂
makbulekckdmr Emsare Ayy bende son 7 😂 Ya bisey diycem bu gün dolunca sezeryana mı alıyorlar yoksa suni ile başlatıyorlar mı doktorunuz birsey dedimi bunun hakkında 😂🧸
Emsare makbulekckdmr suni ile başlatacak ama gün vermedi henüz. Cumartesi kontrolüm var bence en geç pazartesiye gün verir. Bence günü dolduracağım hiç gelecek gibi değil bebiş 😅
makbulekckdmr Emsare İnsallah suniyle hemencecik doğurursun o zaman ☺️☺️ bakalım bizimki yarın ne diyecek
makbulekckdmr Durunbigeldim Ayyy hadi insallah o süprizi bekliyoruz artık 😂 Ama yapacağı yok gibi Yahuuu 🤰🤯
Durunbigeldim makbulekckdmr valla hiç belli olmaz benim sabah 4 de baktım suyum geliyor😬😬iyide oldu şuan 13 günlüğüz🥲
makbulekckdmr Durunbigeldim Yaa sancınız varmıydı peki önceden falan belirti ☺️ Ne guzel ev bebek kokuyordur şimdi missss 🤰🌺