Mihrimahhhhhhhh Bugun doktora gittim ani bas donmelerim basladi bide bulantim var dedim bu ilaci verdi (Dramamine) ama baktim yan etkileri de cok ve hamilelikte mecbur kalmadikca kullanmayin diyor bende su an tereddutteyim siz kullandinzi mi bir zarari var mi
1anne2nefes Mihrimahhhhhhhh canım hiç kullanmadım ama bulantı için bitkisel zararsız olan prilam ilaç önerebilirim 9 ay kusmuştum bana tek iyi gelen şeydi
iki_melek_annesi Mihrimahhhhhhhh gebeler için üretilen bulantı hapı var doktorum onu yazmıştı kullandım özellikle gece içince faydasını gördüm hapın adı prilam en güvenilir olanı bu dene istersen.
Bebegimicin1 Mihrimahhhhhhhh ilk gebeliğimde kulanmıştım ama faydasınıda görmemiştim midem yıne bulanmıstı
aryasmommy Mihrimahhhhhhhh ben kullandım ama çarpıntı yaptı bende prilam en iyisi 20 haftalık hamileyim hala prilam kullanıyorum en bitkisel bebeğe vitamini olan ilaç bu.
373437 Mihrimahhhhhhhh tek kelime işe iğrenç bir ilaç 😡😡ama kişiden kişiye değişebilir ikinci gün hop çöpe gitti .mide bulantılarını öyle çektim zor geçti ama geçti şükür
emelsena Mihrimahhhhhhhh ıyy iğrenç. Banada verdi. İlk gün mal gibi uyudum tüm gün boyunca. Kendimi aptal gibi hissettm ve dahada içmedim. Midem bulansın daha iyi. Antidepresan gibi.
Mihrimahhhhhhhh Saolun kizlar bende prillam etki etmedi maalesef ama bunun yan etkileri fazla 11 haftalik olduk en iyisi prillama devam etmek doktorum normalde prillami bile onermezken bunu nasil verdi anlayamadım sirf bas donmesi icin agir bir ilac