Neslikra06 yok yavrum özel değil rahatimdir ben 🤣5 yıl önce yaralar çıkmıştı işte bağışıklıgim çok düşük wcden bulaşmış hatta rahim ve bağırsaklara sicamismi diye parça aldılar 6 tane genitalden ve makattan🥺kolonoskopi vs oldum bitti sandım ve çok ettiğim halde popomun yanaklarında vajinanın kenarlarında küçük beyaz yaraake çıktı ama sivilce gibi değil bu sefer doktor bunu sadece sıkabilir içinden parçayı çıkartabilirsiniz dedi evlenene kadar annem yaptı ve her yara inanılmaz acı veriyordu önce sikiyor ardından kan çıkıyor ardından ufak kıkırdak çıkıyor içinden pansuman yapıyorsun sonra eşim devam etti 2 yıldır da yoktu🥺geçen farkettim baktım yine birşeyler çıkmış doktoruma geçmişimi anlattım ama bütün yaz sıcaktı ve oturarak evden home ofis çalıştım afedersin gotumden ter aktı yani daraldim Birak totoyu lupus hastalığı var bende yani kelebek hastalığı suratımdada yaralar çıkıyordu hastalığa bağlı terden onlar bile büyüdü doktorda riske atamayiz Büşra iç kisimlarda ne kadar var ne kadar yok bilemiyorum o yüzden sezeryan dedi çünkü çok ufaklar ellediginde zor anlıyorsun bende kendimi şimdi normal doğum diye parcalayamicam araştırdım böyle durumlarda bebek enfeksiyon kapiyormus hatta arkadaşımın arkadaşında kist var mış bebeği etkilemiş doğumda 6 aylık bebek boğazından sürekli amelîyat oluyormuş ne gerek var dedim doktor arayışında giremem hastane evin yanında özel ama inanılmaz uygun doktorumda enerjisi yüksek zaten ne malum sezeryana alın beni demiyecegim çünkü canim inanılmaz tatlı hee eğer bu durum olmasaydida sonuna kadar hamileliği götürmek normal doğumda yapmak isterdim deneyimlemek ama bende o kadar daha sağlık sorunum var ki hiç birşeyde bebeğimi riske atmak istemiyorum 🍒😍