Gisem 33+0 günlük hamileyim ve bugün iş yaparken karnımın alt sol tarafından adet görürmüşcesine ağrı giriyo ve ara ara oluyo sıklıkla acaba neden başına gelen varmı böyle durum
Gisem Serii inşallah yalancı sancıdır evimi tek başıma temizliyorum böyle ara ara sancı girince çok korkuyorum millete rezil olacam evin temizliğini bitiremeden doğurdu die erken doğum olma ihtimali varda 😭😭
Gisem Ceylanyusuf inşallah dediğin gibi yalancı sancıdır bi tarafdan iş yapıp bi taraftan ağlıyorum korkuyorum evde de tekim
Dlrsdzynpzll Gisem Milletin ne dedigi cocugunuzdan onemlimi o hayirlisiyla dogsun yapilir temizlik bide erken dogum riskiniz varsa bisey diyemiyorum yani.
Deletedmom65 Gisem bakış açın çok değişik cidden bebişin erken doğmasına üzülmiceksin temizlik bitmedi millete rezil olacam diye mi üzüleceksin
Nesliyilmazcelik Gisem kendiniyorarsan daha çok artar sancilarin eğer temizlik sana kaldıysa dinlenerek iş yap yada esinle yap canm
Ceylanyusuf Gisem valla benim de öyle bir hafta kaldı doğuma bende temizlik yaptım çok şükür bitti de benim ağrım var bugün Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Gisem Dlrsdzynpzll ya evet bebeğimden önemli değil ama arkadan konuşulunca kulağına gelince bu tür konuşmalar insan üzülür ister istemez bende milletin ağzına laf vermek istemiyorum
Gisem Deletedmom65 ya hayır zaten erken gelecek die korkuyla yaşıyorum bide temizlik konusu iyce morelimi bozuyo ikisinin stresini aynı anda yaşıyorum
Gisem Nesliyilmazcelik eşim elinden geldiği kadar yardım ediyo ama erkek sonuçta ne kadar yapabilirki temizliği