FDK2835 Wcden çıkıyorum abdest alıyorum yine çişim geliyor. Abdestimi tazeliyorum. Namaza durunca yine aynı şey oluyor. Normalde sıkışık olmamak lazım. Şimdi bu durum gebelikte özür sayılır mı kafama takılıyor.
Gozzdde FDK2835 bende ayni seyi yasiyorum zaten gunde normalde cok wc ye cikiyorum namaz esnasindada isterse oturarark kıl. Ayaga kalkip oturunca benim daha da cok geliyor. Sonucta surekli geldigi icin bence cok sknti yapma sen bile isteye yapmiyorsun surekli geldigi icin namaz esnasinda skisiyorsun bence onemli olan niyetin ve namazini kilman. Allah kabul etsin
erdem_agah FDK2835 sürekli tazelemek hayatınızı zorlastiracagi icin tabiki sürekli abdest almaniza gerek olmaz
FDK2835 Gozzdde Amin inşallah 🤲 genelde oturarak kılıyorum. En çok yatsı da oluyor onda hiç dayanamıyorum. Bir bardak su içeyim 10 defa giderim 1 bardak yüzünden.
Gulnur26 FDK2835 hayır sadece her vakitte tazelense yeterli oluyor gaz problemi olanlar icinde bu durum böyledir Allah en doğrusunu bilendir.
Gozzdde FDK2835 sizi cok iyi anliyorum bende ayniyim inanin bazen korkuyorum durumdan ama gebelikten dolayi bu sekilde cocuk dogunca gecer diyorlar disari uzun saatli cikmam gerekirse bez bagliyorum o sekilde cikiyorum yoksa tutamiyorum zaten evden cikar cikmaz asansordeyken geliyor
FDK2835 Gozzdde kıyamam.Dışarıda gerçekten zor oluyor. Geceleri de uykunun en güzel yerinde geliyor 🤦♀️ Bazen bende hapşurunca kaçırıyorum 😔🙈 annemde sen normal doğum yapacaksın galiba diye moral verir.
Mimik Ayni durumu ben de yasiyordum ilk trimesterde… Abdest alip hemen namazq duruyorum, namazdan hemen sonra tuvalete kosuyorum… Sorun olmaz insaAllah icin rahat olsun, Abdestini alip hemen namaza durarsan, bi sikinti olmaz insaAllah…
FDK2835 Mimik birincide de aynıydı şimdi ikincisinde de devam ediyor. Bazen suya doymuyorum sanırım o zamanlar da sık olur. Dün yatsıyı kılacağım. İlk abdestimi bozdum. İkinciyi aldım hemen namaza durdum. Farzdan sonrasını zor kıldım.
FDK2835 Ecem3334 bilemiyorum 🙈 inşallah öyle olur da sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza alırız. Bir düştüğüm var ve bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum 😔 dünden beri özel bölgemde ağrı var sanki batma oluyor gibi. Acaba bebek büyüdüğü için mi 14+5 iz
Ecem3334 FDK2835 Canım Bebek, rahim büyürken öyle ağrılar olabiliyor sen yine de ihmal etme sağlıkla al kucağına inşallah 🙏
FDK2835 Ecem3334 Amin inşallah 🤲 Bende öyle düşünüyorum ama takipteyim uzun sürerse doktora gideceğim
FDK2835 Gulnur26 tabii ki tazeliyorum. Zaten imkanı yok 2. Vakte kadar tutamam. Hamile değilkende hep tazelerdim