HanifeBalta Merhaba arkadaşlar gebeliğimin 10.haftasımdayım aynı zamanda ikinci gebeliğim göğüslerimde şişme ve kaşınma meydana geldi daha önce olmamıştı aynı durumu yaşayan var mı tavsiyesi olanlar yazarsa çok sevinirim ?
MiniMiniKus HanifeBalta Bir şey aşerdiniz ve yiyemediniz mi acaba Bi yerin şişer derler ya buna şahit oldugum için soruyorum Ve göğüslerde şişlik olmuştu gene sizinde dediğiniz gibi Aklıma direk o geldi o yüzden
HanifeBalta MiniMiniKus yani genelde aşermiyorum ama sürekli mide bulantım oluyor ama aklımdan da geçirdim mi bir şey bilemedim ☺️
Hilal5761 HanifeBalta Vala bende çok sıkıntı çektim o konuda şuan çok rahattım ağrı falan oluyordu göğüs uçlarında ama çok şükür olmuyo şuan canım
cagla223 Hilal5761 Teşekkürler🙂 bende sorayım kendi doktoruma Baş edilecek gibi değil göğüs kaşıntısı
Eslemhira Benimde kasiniyodu buyudukce catliyolar o yuzdende kasiniyo demişti doktorum o kadar kasiniyodu ki yirtilacakti sanki derim ama buyumesi durunca kasintisida durdu suan dogumu bekliyoruz iki gunumuz var 🥰