Gulsah1616 Kızlar gümüş kapakta kullanıp memnun kaldığınız marka önerisi var mı? Bazıları çok ince oluyormuş hemen bükülüyormuş. Öyle olmasından korktum
Zeyyyn Gulsah1616 üstüne bir darbe bişi almadıkça birşey olmuyor ki 2 haftadır kullanıyorum ince ama bükülmedi
BorasMom Gulsah1616 silverette gümüş kapak en iyisi ben fransa’dan aldım ama türkiye’de var fiyatı biraz yüksek ama çok kaliteli 🙈 gümüş kapaklarda ayar var hepsi 925 olmayabiliyor ondan bükülme olmuş olabilir
ratatosk Gulsah1616 silverbell aldım 999 ayar saf gümüş. Trendyoldan almıştım muadillerine göre fiyatı uygun. Satıcısı da çok ilgili paketlemesi falan güzeldi hiç hasarsız ulaştı 3 aydır kullanıyorum çok memnunum.
BorasMom Gulsah1616 benim 925 çok kaliteli zaten orijinal gümüş 925 aslında satılan her gümüş ürün 925 benim dışımda ailede kullanan aynı üründen çok herkes memnun ama tabi siz bilirsiniz ben aldığımda türk lirasıyla 120 tl’di şimdi 350 400 aralığında baya artmış
Gulsah1616 ratatosk tam da onun yorumunu okudum az önce bükülme olmuş demişler görsel bile atmışlar. Ben de ona bakıyordum. Sizin öyle oldu mu
Zeyyyn ratatosk bende aynı şekilde aldım silverbell 2 haftadır kullanıyorum bir sıkıntı olmadı ince ama eşim bile dıyor ikincisi nerde kaybolmuş bunun çok para vermeye gerek yok bence
BorasMom Gulsah1616 araştırın tabi ama bende ailedekilerden görerek almıştım onlarda çatlama yara yapmadı lansinoh kremle kullandılar umarım ben yeni başladım bende de olmaz🙈
Gulsah1616 BorasMom evet kremi aldım gümüş kapağı da araştırıyorum ama sizin ki çok pahalı ☹️ Bakalım ne alacaz 🤷♀️
BorasMom Gulsah1616 haklısın diyorum ya ben euro olarak aldım türk lirasıyla 120 tl’di şimdi felaket pahalı e bebekte var 120 lira falan araştırabilirsiniz memnun olanlar var
ratatosk Zeyyyn evet ince ama çok etkili bu işten anlayan biri gördü gerçekten saf gümüşmüş. Üstünde yazan temizleme kurallarına da uyuyorum hiç kararma vs de olmadı gece uyurken de takıyorum yamulmadı da
Emineab Silverped markasını da araştırabilirsiniz trendyolda 134 liraydı aldım ve çok memnun kaldım 999 ayar ve ince değil bükülme yapmadı