Nzr06 18 haftalığım idrar kesem sürekli şişiyor dışardan şişliğini görebiliyorum ve ağrı çok yapıyor anneler konuyla bilgisi olan varmı bebekmi baskı yapıyor 😕
Aysemin54 Nzr06 o haftalarda bebek daha asagılarda olur zaten yukarı cıkmazki daha bn oyle bılıyorum norml bnce
_ipekkkkk Nzr06 Ben 21+2 olduk hala kasıkta hissediyorum normalmiş sanırım doktor öyle söylemişti canım 🌸
Tugcedoruk Nzr06 canım bende oyleydim ve 24+4 dogum yaptım meger bebek assa inmiş dogum baslamıs bence doktora git ihmal etme
mrsflowers Nzr06 aslında yavaş yavaş yukarı çıkıyor ama bu haftalarda yenş yeni hissediliyor hareketler belki idrar yolu enfeksiyonun vardır o ağrı yapar belki başka birşeydir bi doktoruna görün en azından kafan rahat olur
Nzr06 _ipekkkkk 18+4 günlüğüz 3 gündür kasıklarımda tekme gibi kabario kasıklarm endişelendm biraz çok aşağıda diye normaldir yâni
Nzr06 Tugcedoruk çok küçük daha 18+ 4 günlüğüz kasıklarımda tekme gibi kabario 3 gündür hissediom belirli saatlerde
_ipekkkkk Nzr06 benim doktorum normal büyüdükçe yukarı çıkar demişti 🤷♀️ yine siz doktorunuza sorun derim 🌸
Nzr06 Tugcedoruk kontrolumde sorucam doktoruma 1 haftam var daha kanama sıkıntım hiç bişi yok rahat oturunca hissediyorum birdw yemek yerken
Nzr06 Aysemin54 inşallah öyledir endişelendm biraz tekme gibi kabarıp inio göbeğimin altında 3 parmak
Nzr06 mrsflowers enfwksiyon diye idrar verdim sonuçlarm çıktıda haftaya kontrollerm bakalm inşallah bebek hareketidir