Aleynanur__ Biz bu gün tam 17 haftalık olduk fakat ilk gebeliğim,ilk tekmelerinizi ne zaman hissettiniz ve nasıl bı his nasıl anladınız 😊
Dilara0638 Aleynanur__ benimde ilk gebeliğim 16.haftalarda hissetmeye başladım ilk olarak göbek deliğine yakın bi yerde pıtt pıtt yapmaya başlıyor sonra büyüdükçe zaten içerde parti varmışcasına hissediyorsun 😄
Zeysezer Aleynanur__ 16dan beri minik pıtpıylar 19dan itibaren sert tekmeler şuan 20 ileriyi düşünemiyorum 😁😁
Aleynanur__ Çoğunlukla 17. Haftada hissedenler var ama nasıl bir his olduğunu bilmedigim için anlayabilirmiyim bilmiyoorum😊Sevoo34
Sevoo34 Aleynanur__ anlarsın gülüm merak etme 😊 balık suda nasıl yüzer aynı onun gibi düşün karnında öyle bir kıpraşma oluyor 😊
Dilara0638 Aleynanur__ olur öyle bende çok beklemiştim hissetmeyi çok güzel bir duygu ama en kısa zamanda sende yaşarsın 🥰
ayselll123 16-17 haftamda karnimda pit pıt bisy atıyordu 🥰 şimdi 21+1 haftaligiz yeni yeni tam hissetmeye bsladm tekmelerini🧿🧿
Tugcer12 Aleynanur__ ben 19+3 günlüktüm. Öyle kötü bir günün gecesiydi ki tam ağlarken pıt pıt ben burdayım üzülme dercesine bir vurmaydı bende nasıl anlarm dıye dusunuyodm ama o an öyle güzel anlıyosun kii rabbim herkese yasatsın. Kalbim yerinden cıkcaktı o mınık hareketıne. Coook güzel bir duyguuu az kalmıs hissetmene de rabbim isteyen ıcınde. Gecıren herkeae nasip etsinnnn🙏🏻🙏🏻🙏🏻💜