Aydemir Merhaba. 14 haftalık hamileyim. Hiç birşey hissetmiyorum haliyle küçük olduğu için ama içim içimi yiyor her gün nasıl neler yapıyor diye. Hissetmeye başlamak istiyorum artık. Bebeğimizi kaçıncı haftalarda hissetmeye başlarız. Sizler kaçıncı haftalarda nasıl hissettiniz. Şimdiden teşekkürler 😊
mucizemizibekliyoruzz Aydemir 18de net olarak hissediyordum ama 13-14 ten sonra pıt pıt dokunuşlar seğirmeler oluyordu
Gudigudi Aydemir 16-17de hissettim emin olamadim. Gaz zannettim ama bebekmis. 19-20. Haftalarda net olarak anladim.
Deletedmom331 Aydemir 16. da hissettim kişiden kişiye değişiyor ama benim arkadaşım 20 ler de hissetmişti
Svl İlk bebeğimin hareketlerini 22. Haftamda hissettim.2 bebek daha erken diyolar daha 12. Haftamdayım dr. 16. Haftadan önce hissedemezsin dedi
AEAS Aydemir 15+4 te kalp atışı şeklinde hissettim ilk. 21+3 olduk bir haftadır da dışardan gözle görülür bir şekilde ben buradayım anne diyor bebeğim 😊
Dilekerkan0705 Az daha sabredin bende 16 da hissediyorum dediğimde doktor tibben imkansız diyip bozmuştu beni 😂gerçekten de20 den sonra hissettiğimde bende bu sanciysa o neydi gıı dedim 😄
Neslisahhh Aydemir Şimdi geç hissedenler gazdır o gaz dicekler ama ben 17 de hissetmeye başladım ve kesinlikle bebekti. Ama kişiden kişiye göre değişiyor.