Alka Kızlar iki gündür büyük indirimler var biliyorsunuz. Neler aldınız bakalım ya da almayı düşünüyorsunuz?
kcnr Alka bebek arabası emzik oyuncak dolabı bepantholnaldım dün akşam Hepsiburada dan hepsi 3500 tuttu🤭
mutlugebeee Alka ateş ölçer, depend, tırnak makası, bepanthol pişik kremi aldım😂 Şimdi trendyolu bekliyorum💃🏼
mom8327 Aman dikkat edin kızlar ben özellikle ss alıyorum sırf indirim adı altında almak zorunda hissettiriyorlar benim beğendiğim arabalar falan hiç indirimde değil 😃
kcnr Alka hepsiburadada ilk gün güzel indirimler vardıda trendyolda indirim diye bindirim yapmışlar sanki uzun zamandr takip ettiğm çoğu üründe normal günlerdeki fiyatından 10lira 20 lira daha fazla indirim adı altında şaşkınım yani
Elcnbykckr Beşik , ana kucağı müzkli titreşimli falan, yenidoğan tanışma paketi aldık (bez,altacma örtüsü,ıslak mendil) ☺️
UmayGul Elcnbykckr valla acikcasi kapi susune cok para vermek istemedim burda bir arkadas ahsap yaptirmis 30 kusur tl ye mantikli geldi bende ondan yaptirdim ☺️
mutlugebeee kcnr aynen öyle hepsiburada ilk gün güzeldi de trendyol hiçte indirim falan yapmamış🤷🏻♀️
Mucizem0405 Ben pek indirim göremedim hatta takip ettiğim bir ürün var sözde indirimde şuan normal fiyatından daha pahalı 😲
UmayGul Elcnbykckr https://imgyukle.com/i/bf71Q henuz gelmedi benimki ama uygun fiyati ve ahsap uzun surede korunabilir diye dusundum