JeyranAhadova Hamilelikde lahmacun zararlıdırmı? gechen ruyada gordum, boyle nasıl yiyorummm)) Aklımdan chıkmıyor)
Patito__ JeyranAhadova ben yiyorum valla arada zararli oldugunu sanmam temiz biyerden alinirsa skinti olmaz
Deletedmom18 JeyranAhadova neden zararlı olacak bayıla bayıla yiyorum kendinizi yediniz bitirdiniz o mu zararlı bumu zararlı
JeyranAhadova Patito__ bende dushundum en temiz yerinden aldım bildigim. ev yapımı istemiyorum boyle tam kendi yerinden))
Patito__ JeyranAhadova bende hep yedigom yer var ordan haftada bir yerim hic de skinti olmuyor zaten et veriyor dr sdce iyi pismis iste afiyet olsn ❤️
Deletedmom18 JeyranAhadova kız ye birşey olmaz kısıtlama kendini lahmacun yenmez mi ya bakma sen herkese onu yeme bunu yeme öldük açlıktan
JeyranAhadova Deniz2961 yok ne yalnıshlık) Bende sadece bilgi olsun diye sordum. İlk hamilelik, her sheye ilk dushunce ‘ zararlımıdır’ oluyor)
Nebiyeee JeyranAhadova zararlimi😀 ben urfaliyim burda icini kendimiz hazirlariz firina gondeririz öyle yeriz kiyma sogan ve biberden yani bi zarari oldugunu dusunmuyorum 38.haftadayim surekli yedim simdiye kadar
istanbulluanne JeyranAhadova ilk zamanlarında deli gibi yiyordum şimdi isteğim gecti , neden zararli olsun ki pişiyor ve sakatat falan değil.
Deletedmom18 Baharun2 artık doğurmak istiyorum o zamanda yemek yasak diyorlar ne yapcaz böyle ağlıyorum artık açlıktan kırılmak istemiyorum
SrpDrsn58 JeyranAhadova ya gerçekten bazı şeyleri o kadar çok abarttınız ki lahmacun neden zararlı olsun yanı ?
Pinkmom Zaralı değil ye hatta bizim yerimizede ye bi de şu başlığı değiştir kocaman yazmışsın bi de gördükçe canım çekior yahu
mucizemizibekliyoruzz JeyranAhadova zararı olmaz tabii ki. Ama siz mutfağını bildiğiniz temiz bir yerden yiyin tabii ki
Nefesimm JeyranAhadova valla bi otursta 3 4 tane yiyorum canim istedikce sonuçta kiymayi yemekte koftedede yiyoruz cok acı koymadikca can bogazdan gelir yi gitsin 😀