Payan Dişim kırıldı ve inanılmaz ağrıyor,13 haftalık hamileyim yarın diş hekimine gideceğim,daha önce başına böyle bir durum gelen ya da ne yapılır yapılmaz bilen var mı acaba?Tüm öneriler e ve tavsiyelere açığım sevgili anneler🌸
Egulii Payan evet iki gebeliğimde de diş sorunu yasadım ama kanal bile yapılıyor sıkıntı yok sarece film cekemiyorlar filmin önceden cekilmiş bir dişse işin kolay ama filme bakmadan yapılan dolgu bile işe yaramıyor
Serratuna Canım ben de 12 haftalık hamileyim . Aynı şey başıma geldi . Dişçiye boşa gitme. Kanal yada çekim diyor ikisndede doktordan izin belgesi istiyor yani önce kadın doğum doktoruna gitmen gerek
Payan Serratuna diş hekimi arkadaşım zaten kadın doğumcumun izni olmadan bir şey yaptırmam belki sinirleri temizleriz demişti bakalım yarın,insanın korktuğu başına geliyor valla
Derya3333 Aynısı başıma geldi kadın doğumdan onay alıp gittim 13+5 ti kaplama yapıldı malesef sonra enfeksiyon aldı çektirmek zorunda kaldım maddi nebevî yıprandım umarım sizde n öyle olmaz
Payan Derya3333 benimki çok fena kırıldı çekilmesi lazım,tek korkum bebeğime zarar gelmesin,cevabınız için çok teşekkürler sevgiler💕
Derya3333 Payan çok iyi anlıyorum bir hafta önce çekildi benim bugün kontrol vardı sıkıntı olmadı canım rahat ol