İyi akşamlar güzel anneler ben 6. Ayıma girmek üzereyim hamd olsn ben bebisimi hissedebiliyorum hatta sanirm bugün hickirigini da hissettim ama henüz disaridan belli olmuyor acaba kaçıncı haftadan sonra dışarıdan hareket ettiği anlaşılıyor eşim şuan çok istiyor hissedebilmeyi ama daha küçük olduğundan sanırım fark edilmiyor gerci eşim herseyi çok istiyordu gebeligin olmasını benim hissetmemi v.s şuan çokta mutlu değil gibi heyecanlanmiyor soyledigimde sadece ben ne zman hissedecem diyor ben mi duygusal davraniyorm yoksa o mu eline gectkten sonra kiymet bilmiyor bilemiyorm 😔 biraz da dert yakınayım 1 buçuk sene bekledik bebisimizi hep yeter ki olsn ne istersen yaparim ne gerekirse en iyisini en kalitelisni alirz diyordu ama şuan ne dersem diyim maddiyati önüme sürüyor aslında devamli bi işi ve güzel bi geliri var ama iş için şehir dışına çıkıyor ve ailesi yüzünden taşınmadik oraya ve yol parasi masraflar derken her ay 2 bin çöpe atiyoruz 😔 anlayışlı olmaya calisiyorm gerci olmasam da dinlemiyor zaten beni kavga cikmasin diye ses etmiyorm ama fazla ana kuzusu çok dinliyor sözlerini napacagimi bilmiyorm 😔😔 biraz uzun oldu kusura bakmayın bugünde nöbette yalnızımm uzanmistm az önce olan bitenler bana yapılan bu haksizlik çıkmıyor içimden üzüldüm ve yanliz olunca da size acilmak istedim hakkinizi helal edin. Sorumu yanitlarsaniz çok sevinirim.